Novacinema: Σεπτέμβριος με σπέσιαλ αφιέρωμα στον Spider-Man και πρεμιέρες

Τα κανάλια Novacinema υπόσχονται νέα θεάματα στους σινεφίλ και συνδρομητές Nova – Wind.

Spiderman

Ο Σεπτέμβριος έρχεται με μία σειρά από πρεμιέρες, με το αφιέρωμα στον "Spider-Man" να κερδίζει το ενδιαφέρον. Από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 6 Οκτωβρίου οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάθε Πέμπτη στις 10 μ.μ. και από μία ταινία με τον ήρωα – αράχνη.

Το αποκορύφωμα είναι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου (10 μ.μ.) όταν και θα μεταδοθεί σε πρώτη προβολή στο Novacinema1 η ταινία "Spider-Μan: No Way Home", σε σκηνοθεσία του Τζον Γουότς. Στην ταινία που έσπασε τα ταμία, μ την ταυτότητά του πλέον γνωστή σε όλον τον κόσμο, ο Πίτερ Πάρκερ βλέπει τη ζωή του να αλλάζει δραματικά, κι αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Δρ. Στρέιντζ, ο οποίος προκαλεί χάος. Πρωταγωνιστούν οι Άντριου Γκάρφιλντ, Τομ Χόλαντ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, και Τόμπι Μαγκουάιρ.

Spiderman

Για τους σινεφίλ έρχονται τρεις ακόμη δυνατές ταινίες. Την Κυριακή 4/9 (10 μ.μ.) θα προβληθεί το "Λούις Γουέιν: Ένας Ξεχωριστός Κόσμος" βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Η ξεχωριστή και αληθινή ιστορία του εκκεντρικού Βρετανού καλλιτέχνη Λούις Γουέιν, του οποίου οι ιδιαίτερες εικόνες βοήθησαν να αλλάξει ο τρόπος που ο κόσμος βλέπει τις γάτες. Με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κλερ Φόι, Άντρια Ράιζμπορο, Νικ Κέιβ σε σκηνοθεσία του Ουίλ Σαρπ.

The Electrical Life

Η συνέχεια την Κυριακή 11/9 (10 μ.μ.) με την ταινία μυστηρίου – τρόμου "Συνέβη στο Σόχο" με τους Άνια Τέιλορ-Τζόι, Ματ Σμιθ, Νταϊάνα Ριγκ, Τομαζίν Μακέντζι και σκηνοθέτη τον Έντγκαρ Ράιτ. Μία 18χρονη έχει την ικανότητα να μπαίνει στη δεκαετία του ’60, όπου συναντά μία πανέμορφη επίδοξη τραγουδίστρια. Σύντομα, όμως, ανακαλύπτει πως πίσω από τη λάμψη κρύβεται ζοφερό σκοτάδι.

Last Night in Soho

Και την Κυριακή 18/9 (10 μ.μ.) είναι η σειρά της παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων "Τραγούδα! 2" με τις φωνές των Θέμη Γεωργαντά, Ντορίνας Θεοχαρίδου, Σπύρου Μπιμπίλα, Θάνου Λέκκα.

Sing2

Για τους λάτρεις των σειρών το Novacinema4 ετοιμάζει πέντε συναρπαστικές πρεμιέρες! Από την Κυριακή 4/9 και κάθε Κυριακή στις 10 μ.μ. θα προβάλλεται η αστυνομική σειρά "The Endgame" με τους Μορένα Μπακαρίν, Ράιαν Μισέλ Μπέιθ, Κόστα Ρόνιν.

The Endgame

Από τη Δευτέρα 12/9 ξεκινάει και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 10 μ.μ. έρχεται το "A French Case" στο πλαίσιο της ζώνης "House of Europe" με τους Guillaume de Tonquédec, Λοράνς Αρνέ, ενώ από Τρίτη 13/9 και κάθε Τρίτη στις 10 μ.μ. θα προβάλλεται η σειρά "Swimming with Sharks" με τους Ντιάνε Κρούγκερ, Κίρναν Σίπκα.

A French case

Swimming with Sharks

Την Τετάρτη 14/9 και κάθε Τετάρτη στις 10 μ.μ. θα προβάλλεται το "Quacks" με τους Ρόρι Κινίαρ, Ρούπερτ Έβερετ, Μάθιου Μπέιντον​. Πρόκειται για μια σειρά που συνδυάζει σάτιρα και παράλογη κωμωδία και μας μεταφέρει στο βικτοριανό Λονδίνο όπου τέσσερις φίλοι και αντίπαλοι αγωνίζονται για να αφήσουν το σημάδι τους στον κόσμο και να σώσουν ζωές.

Quacks

Από την Παρασκευή 16/9 και κάθε Παρασκευή στις 10 μ.μ. θα μεταδίδεται το "The Undeclared War" με τους Σάιμον Πεγκ, Άντριαν Λέστερ, Μαρκ Ράιλανς. Παράλληλα, από την Πέμπτη 22/9 ξεκινάει και η 20η σεζόν της αστυνομικής σειράς "NCIS".

The Undeclared War

NCIS

Οι συνδρομητές Nova – Wind θα απολαμβάνουν κάθε Σάββατο στις 10:10 μ.μ. στο Novacinema2 ταινίες από τη ζώνη "Family Movie Night" και κάθε Κυριακή στις 5 μ.μ. στο Novacinema2 ταινίες από τη ζώνη "Classic Sunday", ενώ κάθε Παρασκευή στις 11 μ.μ. στο Novacinema3 η ζώνη "Bloody Friday" προσφέρει τρόμο και σασπένς.

Παράλληλα, οι συνδρομητές θα απολαμβάνουν κάθε Τετάρτη στις 10 μ.μ. στο Novacinema1 αγαπημένες ταινίες από το "Σινεμά του κόσμου". "French Exit" στις 7/9, "Promising Young Woman" στις 14/9, "Little White Lies 2" στις 21/9 και "Μπενεντέτα" στις 28/9.

Bendetta

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, καθώς το αγαπημένο κανάλι ψυχαγωγίας και διασκέδασης, το Novalifε υποδέχεται από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 11 μ.μ. το "Τhe Tonight Show Starring Jimmy Fallon" που προβάλλεται για 10η σεζόν στην Αμερική, με τον κωμικό Jimmy Fallon και το γνωστή σε όλους ενέργειά του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.