Οι βασικοί χαρακτήρες του "House of the Dragon", αναλυτικά

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις λίγες ώρες πριν το ντεμπούτο της πολυαναμενόμενης σειράς.

House of the Dragon

Δύο ημέρες πριν το "The House of the Dragon", το πολυδιαφημισμένο και πανάκριβο prequel του Game of Thrones ντεμπουτάρει, όλα τα φώτα είναι πια στραμμένα πάνω του. Η σειρά η οποία διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του GOT, αφηγείται την ιστορία του Οίκου Targaryen, ανοίγοντας την πόρτα σε ένα εντελώς νέο σύνολο χαρακτήρων που ανυπομονούσαμε να ανακαλύψουμε.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο "Fire and Blood" του George R.R. Martin και εμείς ρίχνουμε μια ματιά στους χαρακτήρες της, λίγο πριν αυτή βγει στο/ιν αέρα. 

Viserys Targaryen (Πάντι Κόνσινταϊν)

House of the Dragons
© Esquire Mexico

 

Ο Πάντι Κόνσινταϊν ως Βασιλιάς Viserys Targaryen - επιλέγεται από τους άρχοντες του Westeros ως διάδοχος του Παλαιού Βασιλιά, Jaehaerys Targaryen, στο Μεγάλο Συμβούλιο του Harrenhal. Ο Viserys, ένας ζεστός, ευγενικός και αξιοπρεπής άνθρωπος, επιθυμεί μόνο να συνεχίσει την κληρονομιά του παππού του. Αλλά οι καλοί άνθρωποι δεν είναι απαραίτητα μεγάλοι βασιλείς.

Daemon Targaryen (Ματ Σμιθ)

House of the Dragon
© Esquire Mexico

Ο Ματ Σμιθ ως πρίγκιπας Daemon Targaryen - ο μικρότερος αδελφός του βασιλιά Viserys και διάδοχος του θρόνου. Ως απαράμιλλος πολεμιστής και καβαλάρης δράκων, ο Daemon διαθέτει το αληθινό αίμα του δράκου. Λέγεται όμως ότι κάθε φορά που γεννιέται ένας Targaryen, οι θεοί ρίχνουν ένα νόμισμα.

Alicent Hightower (Ολίβια Κουκ)

House of the Dragon
© Esquire Mexico

Η Ολίβια Κουκ ως Άλισεντ Χάιταουερ - κόρη του Ότο Χάιταουερ, του Hand of the King, και η πιο ελκυστική γυναίκα στα Επτά Βασίλεια. Μεγάλωσε στο Κόκκινο Φρούριο, κοντά στον βασιλιά και τον στενό του κύκλο- διαθέτει τόσο αυλική χάρη όσο και έντονη πολιτική οξυδέρκεια.

Rhaenyra Targaryen (Έμα ντ΄Άρσι) 

House of the Dragon
© Esquire Mexico

Η Έμα ντ' 'Αρσι ως πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen - η πρωτότοκη του βασιλιά, είναι καθαρόαιμη Valyrian και ιππέας δράκων. Πολλοί θα έλεγαν ότι η Rhaenyra δε γεννήθηκε άνθρωπος.

Lord Corlys Velaryon (Στιβ Τουσέν

House of the Dragon
© Esquire Mexico

Ο Στιβ Τουσέν ως Lord Corlys Velaryon, είναι άρχοντας του Οίκου Velaryon, μιας Valyrian bloodline τόσο παλιάς όσο και ο Οίκος Targaryen. Είναι ο πιο φημισμένος ναυτικός τυχοδιώκτης στην ιστορία του Westeros και έχτισε τον οίκο του σε μια πανίσχυρη έδρα που είναι πλουσιότερη ακόμη και από τους Lannisters και διεκδικεί το μεγαλύτερο ναυτικό στον κόσμο.

Rhaenys Targaryen (Ιβ Μπεστ)

House of the Dragon
© Esquire Mexico

Η Ιβ Μπεστ ως πριγκίπισσα Rhaenys Targaryen  είναι ιππέας δράκων και σύζυγος του λόρδου Corlys Velaryon, "Η βασίλισσα που δεν υπήρξε ποτέ" αποκλείστηκε από διάδοχος του θρόνου στο Μεγάλο Συμβούλιο επειδή το βασίλειο προτίμησε τον ξάδελφό της, Viserys, μόνο και μόνο επειδή ήταν άνδρας.

Ser Criston Cole (Φαμπιέν Φράνκελ)

House of the Dragons
© Esquire Mexico

Με καταγωγή από το Dornish είναι κοινός γιος του Lord Steward του Blackhaven. Ο Cole δε διεκδικεί εδάφη ή τίτλους- το μόνο που έχει στο όνομά του είναι η τιμή του και η υπερφυσική του ικανότητα στο σπαθί.

Mysaria (Σονόγια Μιζούνο)

House of the Dragon
© Esquire Mexico

Ήρθε στο Westeros χωρίς τίποτα και πουλήθηκε περισσότερες φορές απ' όσες μπορεί να θυμηθεί. Θα μπορούσε να είχε μαραζώσει... αλλά αντ' αυτού αναδείχθηκε στην πιο αξιόπιστη -και πιο απίθανη- σύμμαχο του πρίγκιπα Daemon Targaryen, του διαδόχου του θρόνου.

Otto Hightower (Ρις Ίφανς)

House of the Dragon
© Esquire Mexico

Ο Ser Otto, το χέρι του βασιλιά, υπηρετεί πιστά και πιστά τον βασιλιά του και το βασίλειό του. Σύμφωνα με το Χέρι, η μεγαλύτερη απειλή για το βασίλειο είναι ο αδελφός του βασιλιά, ο Δαίμονας, και η θέση του ως διάδοχος του θρόνου.

Πηγή: Esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.