Bridgerton 3: Όλα τα spoilers που "πρόδωσαν" οι πρωταγωνιστές της σειράς για τη νέα σεζόν

Τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στον νέο κύκλο της πιο επιτυχημένης εκπομπής του Netflix.

BRIDGERTON

Με τη δεύτερη σεζόν του Bridgerton να μην έχει προλάβει να ωριμάσει μέσα μας, οι die-hard φαν της σειράς του Netflix ήδη αναρωτιούνται πώς θα προχωρήσει η πλοκή στον επόμενο κύκλο. Αν ανήκετε σε αυτή την ομάδα, τότε μπορείτε να συνεχίσετε την ανάγνωση, αφού έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα έχουν αποκαλύψει οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της σειράς για τη νέα σεζόν.

Λίγα λόγια για την τρίτη σεζόν

Σύμφωνα με το τρίτο βιβλίο της Τζούλια Κουίν, η πλοκή επικεντρώνεται γύρω από τη ζωή του Benedict, του δεύτερου μεγαλύτερου γιου της οικογένειας Bridgerton. Στην ουσία, όπως έγινε και στα 2 προηγούμενα μυθιστορήματα, οι αναγνώστες παρακολουθούν το "ταξίδι" του Benedict μέχρι να βρει το άλλο του μισό, που στην περίπτωσή του πρόκειται για την Σόφι Μπέκετ, της παράνομης κόρης ενός κόμη, που δουλεύει ως υπηρέτρια της μητριάς της. Μήπως σας θυμίζει ένα άλλο κλασικό παραμύθι; Ωστόσο, ακόμα κι αν το βιβλίο ακολουθεί αυτά τα γεγονότα, δεν σημαίνει πως η Σόντα Ράιμς θα συνεχίσει με την ίδια ροή. Ειδικότερα, η ίδια είχε δηλώσει πως αν και ακόμα δεν έχουν καταλήξει, μπορεί στην τρίτη σεζόν να μην επικεντρωθούν τα επεισόδια σε έναν μόνο χαρακτήρα.

Τα spoilers των πρωταγωνιστών

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Λουκ Τόμσον που υποδύεται στη σειρά τον Benedict, "το θέμα είναι ότι τα βιβλία είναι βιβλία και το σόου βασίζεται στα βιβλία, ωστόσο δεν είναι απόλυτα συνδεδεμένο με αυτά. Τα βιβλία υποδεικνύουν πως ο επόμενος είναι ο Benedict, όμως δεν το γνωρίζουμε στα σίγουρα γιατί το σόου είναι σειρά και έχει το δικαίωμα να κάνει διάφορα πειράματα. Το σόου είναι μία ομαδική προσπάθεια και φαίνεται πως υπάρχουν τόσα πράγματα να μάθεις, ακόμα κι αν δεν βρίσκεσαι στη θέση του οδηγού. Δεν είναι ότι περιμένω τη μεγάλη μου στιγμή, γιατί είναι μια τόσο μεγάλη ομαδική προσπάθεια και αυτό είναι που σου δίνει ικανοποίηση να το κάνεις. Όσο ο Μπένεντικτ εξερευνάται, είμαι χαρούμενος".

Από την άλλη, η Σιμόν Άσλεϊ που υποδύθηκε στη δεύτερη σεζόν την Κέιτ Σάρμα, την πρωταγωνίστρια του νέου κύκλου, "πρόδωσε" πως ίσως παρακολουθήσουμε τη σχέση ανάμεσα στην Πενέλοπε και τον Κόλιν. "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τον κόσμο να δει τη Nicola και τον Luke να ταράζουν τα νερά, όμως επίσης που θα παίξω την ιστορία του Άντονι και της Κέιτ τώρα που είναι αγαπημένοι και που ανακαλύπτουν τους εαυτούς τους", είπε πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή της. 

Διαβάστε περισσότερα στο Harpersbazaar.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.