"Maestro": Το πρώτο teaser της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μάς εντυπωσιάζει

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής ετοιμάζεται για ένα ακόμα τηλεοπτικό ρεσιτάλ στο Mega.

Maestro

Μια ατμοσφαιρική μπαλάντα βαθιά σε συναισθήματα και σε διακυμάνσεις θυμίζει το πρώτο teaser της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που ετοιμάζει για το Mega. Ο "Δάσκαλος", όπως ήταν μέχρι πρότινος γνωστός ο τίτλος της σειράς, γίνεται πλέον "Maestro" και οι πρώτες του εικόνες μάς δίνουν την εντύπωση πως έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα τηλεοπτικό ρεσιτάλ του επιτυχημένου δημιουργού.

Μαγευτική φωτογραφία και δυναμική μουσική με λόγο και ουσία ντύνουν το εκτενές teaser του "Maestro", της ερωτικής-δραματικής σειράς εννιά επεισοδίων που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Mega, η οποία φαίνεται πως προσεγγίζει και τη σκληρή, σύγχρονη πραγματικότητα. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που συνοδεύει το εντυπωσιακό, σχεδόν 3λεπτο teaser που βλέπεται με μια ανάσα, η γυρισμένη στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα σειρά "Maestro" αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, με την αναγνωρίσιμη κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. 

H υπόθεση

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει από την αρχή ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει… Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Δείτε το teaser του "Maestro"


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.