Άερας μιούζικαλ στo "Δυνατά" με τον Κωστή Μαραβέγια

Αέρας μιούζικαλ φυσά στη σκηνή του «Δυνατά» με παρέες ταλαντούχων ηθοποιών.

ΕΡΤ

Παρέες ταλαντούχων ηθοποιών που δημιουργήθηκαν από συνεργασίες σε θεατρικές παραστάσεις και έχουν να μοιραστούν μαζί μας ενδιαφέρουσες ιστορίες και τραγούδια, μελωδικές παραδοσιακές φωνές που μας ταξιδεύουν κι ένα πολυφωνικό νεανικό συγκρότημα συνθέτουν το μουσικό παζλ στην εκπομπή "Δυνατά" με τον Κωστή Μαραβέγια, που μεταδίδεται την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 10 μ.μ., στην ΕΡΤ1. Στη σκηνή του "Δυνατά" θα φυσήξει αέρας μιούζικαλ με τις οδηγίες του σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών Δημήτρη Μαλισσόβα, που έχει υπογράψει τις σπουδαιότερες παραστάσεις που έχουν βγει στην Ελλάδα όπως το "Hair the Musical", το "Cats", η "Εvita", η "Edith Piaf" κ.ά.

ΕΡΤ


Φέρνει τους στενούς συνεργάτες και φίλους ηθοποιούς, τραγουδούν μαζί παλιά και νέα ελληνικά και ξένα τραγούδια, αφηγούνται ιστορίες από τις πρόβες, αλλά και απρόβλεπτα αστεία περιστατικά από τις παραστάσεις δημιουργώντας ένα κλίμα γνήσιας παρέας. Εξομολογούνται ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας μιας παράστασης, πώς δημιουργούνται σχέσεις ζωής στο επαγγελματικό περιβάλλον, ενώ τραγουδούν στη σκηνή όλοι μαζί μεγάλες επιτυχίες. Η Ελένη Καρακάση μιλάει για το πώς γνωρίστηκε με τη Βαλέρια Κουρούπη και τα πράγματα που δένουν τις δυο γυναίκες, ενώ εξομολογούνται τη μεγάλη τους αγάπη για τη μουσική, που τις ακολουθεί από τα παιδικά τους χρόνια. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτει ότι μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα, ο Γιώργος Κοψιδάς μας εκπλήσσει με την επιλογή του ξένου κομματιού "Goodbye my lover" που ερμηνεύει και σημαίνει πολλά για εκείνον, ο Ιάσων Μανδηλάς βάζει… φωτιά στη σκηνή, ενώ ο Πάνος Παταγιάννης ερμηνεύει εξαιρετικά ξένες επιτυχίες από μιούζικαλ που ξεχώρισαν.

ΕΡΤ


Η Μίλλη Καραλή κάνει μια guest εμφάνιση και δίνει παριζιάνικο αέρα στη σκηνή, ενώ δίνουν την υπόσχεση με τον Δημήτρη Μαλισσόβα πως η "Edith Piaf", την οποία υποδύθηκε υπό τις σκηνοθετικές του κατευθύνσεις, θα ξαναβγεί στη σκηνή. Τη σκυτάλη παίρνει ο Δημήτρης Υφαντής, που έρχεται από τα Γιάννενα με τις μαθήτριές του, για να μας ταξιδέψει στην Ήπειρο με τη σπουδαία φωνή του και τα παραδοσιακά τραγούδια. Διασκευάζουν εξαιρετικά μαζί με τον Κωστή τραγούδια που αγαπάμε, ενώ αποκαλύπτει ποια γνωστή τραγουδίστρια τον πίστεψε και τον ενθάρρυνε να ασχοληθεί με τη μουσική.

Τη βραδιά κλείνουν οι "Vox the Acapella", που είναι αναμφισβήτητα κάτι καινούργιο, καθώς παράγουν ήχους με τις φωνές τους χωρίς τη συνοδεία μουσικών οργάνων. Το πολυφωνικό ποπ συγκρότημα, που απαρτίζεται από επαγγελματίες performers και κάνει beatboxing, μας ανεβάζει τη διάθεση και έχει ετοιμάσει και μια έκπληξη στον Κωστή.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 11.30 μ.μ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.