"The Crown" | Οι νέες φωτογραφίες της Ολίβια Γουίλιαμς και η καταπληκτική ομοιότητά της με την Καμίλα

Μετά την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η σειρά του Netflix βρήκε την ιδανική δούκισσα της Κορνουάλης.

Emmy 2021: To Netflix πιάνει κορυφή με το «The Crown»

Με τα γυρίσματα της 5ης σεζόν της σειράς "The Crown" να βρίσκονται σε εξέλιξη, κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από το σετ, απεικονίζοντας την ηθοποιό Ολίβια Γουίλιαμς να υποδύεται την Καμίλα Πάρκερ

Με την ομοιότητα να είναι καταπληκτική, όπως συνέβη με την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι και την εμφάνισή της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε να έχει το signature χτένισμα της δούκισσας της Κορνουάλης, το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα, φορώντας ένα πράσινο μακρύ παλτό, με το οποίο έχουμε δει την πραγματική Καμίλα σε παλαιότερες φωτογραφίες.

Η Γουίλιαμς αναλαμβάνει τον ρόλο της συζύγου του πρίγκιπα Καρόλου από την ηθοποιό και βραβευμένη με Όσκαρ καλύτερου σεναρίου, Έμεραλντ Φένελ, η οποία υποδύθηκε την Καμίλα Πάρκερ στους κύκλους 3 και 4. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η νέα σεζόν της σειράς του Netflix θα επικεντρωθεί στη δεκαετία του '90 και στον δύσκολο χωρισμό της Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου. Λογικά θα παρακολουθήσουμε τη χρονιά του 1992, την οποία η βασίλισσα Ελισάβετ είχε αποκαλέσει "annus horribilis", ως η χειρότερη χρονιά για τη βασιλεία, κατά την οποία 3 από τα 4 παιδιά της πήραν διαζύγιο, ενώ μία καταστροφική φωτιά προκάλεσε ζημιές στο Κάστρο του Windsor. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του δημιουργού Πίτερ Μόργκαν, η 5η σεζόν δεν θα είναι τελευταία, καθώς θα ακολουθήσει μία ακόμα. "Όσο συζητούσαμε για την υπόθεση της 5ης σεζόν, έγινε γρήγορα ξεκάθαρο πως προκειμένου να αποδώσουμε σωστά την ποικιλία και την πολυπλοκότητα της ιστορίας, έπρεπε να επιστρέψουμε στο αρχικό πλάνο και να δημιουργήσουμε 6 σεζόν", είχε δηλώσει ο δημιουργός τον Ιούλιο του 2020.

Παρ'όλ'αυτά, ακόμα κι αν η τελευταία σεζόν φτάσει να αφηγείται τα γεγονότα των πρώτων ετών του μιλλένιουμ, που συμπίπτει με τη γνωριμία του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, δεν αναμένεται να παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το ειδύλλιο αυτό. 

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το είδαμε κι αυτό: Παίκτης του κροατικού YFSF υποδύθηκε την Έλενα Παπαρίζου (βίντεο)

Ή τουλάχιστον προσπάθησε -ας είμαστε λίγο επιεικείς ή έστω ευγενικοί- να κάνει την εμφάνισή της στη Eurovision του 2005.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2026

Διέρρευσε ολόκληρο το βίντεο της εμφάνισης της Antigoni στη Eurovision (βίντεο)

Αφού συνέβη ακριβώς το ίδιο για τον Akyla, ήταν σχεδόν σίγουρο πως ούτε η εκπρόσωπος της Κύπρου με το Jalla της θα το γλίτωνε...

Όλα όσα έκανε ο Ακύλας προτού πάει στη Βιέννη για τη Eurovision έγιναν ταινία

Το μουσικό ντοκιμαντέρ "Ferto Promo Tour – The Movie" τον ακολουθεί στην περιοδεία του για την προώθηση του Ferto και θα προβληθεί λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Όσα θα δούμε στον αποψινό Β' ημιτελικό της Eurovision

Μετά τον Akyla που πήρε την πρόκριση, σήμερα διαγωνίζεται η Antigone με το Jalla για την Κύπρο.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/05)

Τι θα δούμε σήμερα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Απόψε (14/05) στην TV: BiOS και Πολιτεία αλά Λούφα και Παραλλαγή

Σίκουελ του Λούφα και Παραλλαγή με αλλαγμένους τους περισσότερους ηθοποιούς που ερμήνευαν τους ρόλους το 1984, μιας και η πλοκή τοποθετείται 20 χρόνια μετά.

Cosmote TV: Πρεμιέρα για τη νέα διεθνή συμπαραγωγή "Δελφοί: Η καρδιά των αρχαίων μυστηρίων"

Το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαΐου οι τηλεθεατές θα μπορέσουν να απολαύσουν μια εικονική ανασύνθεση της αρχαίας πόλης των Δελφών.