Οι Σπέτσες "φιγουράρουν" στο τρέιλερ των νέων ταινιών του Netflix για το 2022

Το νησί του Αργοσαρωνικού εμφανίζεται στο βίντεο ως το φόντο της πολυαναμενόμενης ταινίας «Στα Μαχαίρια 2».

dapia_spetses

Εάν κάποιος κοιτάξει προσεκτικά το βίντεο του Netflix με τις κινηματογραφικές παραγωγές του 2022, θα εντοπίσει μια ειδυλλιακή ελληνική τοποθεσία, αλλά και το ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel.

Πρόκειται συγκεκριμένα για τις Σπέτσες, καθώς το νησί του Αργοσαρωνικού πρωταγωνιστεί στο πολυαναμενόμενο σίκουελ "Στα Μαχαίρια 2". Η συνέχεια του επιτυχημένου και στη χώρα μας φιλμ μυστηρίου "Στα Μαχαίρια" (Ράιαν Τζόνσον), θέλει τον Ντάνιελ Κρεγκ να επαναλαμβάνει το ρόλο του ιδιόρρυθμου ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, καθώς αναλαμβάνει μια νέα αλλόκοτη υπόθεση που διαδραματίζεται στις Σπέτσες. Η ακριβής πλοκή της ταινίας είναι ακόμα άγνωστη, ωστόσο το "Στα Μαχαίρια 2" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το φθινόπωρο του 2022, προτού γίνει διαθέσιμο στο Netflix στα τέλη της χρονιάς.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες ταινίες που αποκαλύπτονται στο τρέιλερ της πλατφόρμας είναι ένα ακόμα σίκουελ, το "Enola Holmes 2", η κατασκοπική περιπέτεια "The Gray Man" του σκηνοθετικού διδύμου των "Εκδικητών" Άντονι και Τζο Ρούσο, με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Άνα Ντε Άρμας και Κρις Έβανς, όπως επίσης η αστυνομική κωμωδία "Day Shift" (Τζ. Τζ. Πέρι) με τον οσκαρικό Τζέιμι Φοξ.

Δείτε το τρέιλερ του Netflix:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.