Το Cosmote Sport γιορτάζει τα 75 χρόνια ΝΒΑ

Ο αποκλειστικός broadcaster του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ γιορτάζει τα 75 χρόνια «ζωής» του NBA με ένα σπέσιαλ pop up κανάλι.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Το ΝΒΑ συμπληρώνει φέτος 75 χρόνια "ζωής" από την ίδρυσή του και η Cosmote TV το γιορτάζει φέρνοντας αποκλειστικά για τους συνδρομητές της το νέο pop-up κανάλι "COSMOTE SPORT 75 Χρόνια ΝΒΑ". Από τις 7 έως τις 21/2, μέσα από καθημερινό 24ωρο πρόγραμμα, οι οθόνες των τηλεθεατών θα γεμίσουν με συναρπαστικές στιγμές μπασκετικού υπερθεάματος, που θα κορυφωθούν με τη ζωντανή μετάδοση όλης της δράσης του NBA All-Star Game, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Κλίβελαντ από τις 19 έως και τις 21/2.

Ως αποκλειστικός broadcaster του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ εδώ και 10 χρόνια, η Cosmote TV εκμεταλλεύεται σπάνιο αρχειακό υλικό και παρουσιάζει στο "COSMOTE SPORT 75 Χρόνια ΝΒΑ" ένα ταξίδι στον χρόνο για όλους τους φίλους του μπάσκετ. Σταθμοί αυτής της αναδρομής, κάποιοι από τους σπουδαιότερους αγώνες και τελικούς στην ιστορία του ΝΒΑ, που θα προβληθούν με ελληνική περιγραφή και μερικά από τα καλύτερα All-Star Games όλων των εποχών.

Από τις οθόνες των τηλεθεατών της Cosmote TV θα παρελάσουν επίσης κορυφαίοι παίκτες και εμβληματικές φυσιογνωμίες, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο άθλημα και άφησαν το στίγμα τους εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών των παρκέ. Παράλληλα, το pop-up κανάλι θα φιλοξενήσει ντοκιμαντέρ για την ιστορία του ΝΒΑ, αλλά και ειδικά διαμορφωμένες εκπομπές από τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.