Ο Φεβρουάριος στo Netflix είναι γεμάτος με παραγωγές που κρατούν το ενδιαφέρον στα ύψη

Νέοι τίτλοι για όλες τις κατηγορίες ταινιών, πρωτότυπα ντοκιμαντέρ και επιστροφές με νέες σεζόν για σειρές που αναμέναμε έρχονται τον Φεβρουάριο στην πλατφόρμα.

raising dion 2

Οι σειρές

Μεγαλώνοντας τον Ντίον: Σεζόν 2

raising Dion

Μετά τον επιτυχημένο πρώτο κύκλο η σειρά "Raising Dion" επιστρέφει με τις επόμενες περιπέτειες που αναμένονται καθώς οι υπερδυνάμεις του παιδιού της ελεύθερης μητέρας και πρωταγωνίστριας Νικόλ μεγαλώνουν με απρόβλεπτες συνέπειες. Ταινία για όλη την οικογένεια. Πρεμιέρα στις 1/2.

Γλυκές Μανόλιες: Σεζόν 2    

sweet magnolias

Στην γλυκιά κομεντί περιγράφονται οι παράλληλες ζωές για τις τρεις φίλες, που γνωρίζονται από το σχολείο. Η γεμάτη περιπλοκότητα φιλία τους, καλά κρατεί και στη δεύτερη σεζόν, όχι όμως χωρίς να εναλλάσσονται οι καλές και οι δύσκολες στιγμές στις ζωές τους στην μικρή πόλη όπου ζουν στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, τη δουλειά και τις σχέσεις τους. Πρεμιέρα στις 4/2.

Μέχρι να μας Χωρίσει η Ζωή (Until Life Do Us Part)

until life

Η σειρά που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Πορτογαλία και έκανε περήφανους τους Πορτογάλους, μας γνωρίζει με τις τρεις γενιές των μελών μιας οικογένειας που, αν και ζει σε μία αξιοζήλευτη έπαυλη, αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα. Η επιχείρηση διοργάνωσης γάμων που τους ανήκει κρύβει πολλές εκπλήξεις, ενώ παράλληλα το καθένα από τα μέλη έχει τα δικά του προβλήματα για να λύσει. Πρεμιέρα στις 10/2.

Inventing Anna: Σειρά μίας σεζόν    

inventing anna

Η αληθινή ιστορία της Άνα Ντέλβι είχε ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της Αμερικής, καθώς πίσω από την επιτυχία της Γερμανίδας κληρονόμου κρύβεται ένα ένοχο παρελθόν. Μια ρεπόρτερ αναλαμβάνει να φέρει στο φως τα μυστικά της ινφλουένσερ που κατέκτησε τα πλήθη με την περσόνα της. Η βραβευμένη με Emmy για τη σειρά "Ozark", Τζούλια Γκάρνερ, πρωταγωνιστεί στο ρόλο της Άνα, στη σειρά της Σόντα Ράιμς (Grey's Anatomy) μίας σεζόν, που σίγουρα αρκεί για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας. Πρεμιέρα στις 11/2.

Toy Boy: Σεζόν 2    

toyboy

Η δεύτερη σεζόν της ισπανικής παραγωγής, που κέρδισε εκατομμύρια θαυμαστών παγκοσμίως στην πλατφόρμα λίγο μετά την είσοδό της, έρχεται με δύο νέους αντιπάλους για τον Ούγκο (Χεσούς Μοσκέρα). Η ιστορία του στρίπερ που κατέληξε επτά χρόνια στη φυλακή για ένα έγκλημα για το οποίο κατηγορήθηκε άδικα, συνεχίζεται με τις προσπάθειες του και των φίλων του να διερευνήσουν το θέμα της βόμβας. Σειρά με σασπένς των παραγωγών του "La Casa De Papel". Πρεμιέρα στις 11/2.

Αφοσίωση (Devotion, a Story of Love and Desire)

devotion

Το ιταλικό "Fedelta" είναι η νέα ευρωπαϊκή παραγωγή του Netflix, που περιγράφει το στόρι ενός παντρεμένου ζευγαριού και τον φαινομενικά ευτυχισμένο γάμο τους που αρχίζει να καταρρέει. Η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση τους θα ξεκινήσει όταν αμφισβητείται η πίστη του πρωταγωνιστή. Από εκείνη τη στιγμή, αρχίζουν οι αναζητήσεις για το ζευγάρι, που αρχίζει να έλκεται από διαφορετικά πρόσωπα. Πρεμιέρα στις 14/2.

Ο Νεαρός Βαλάντερ: Η σκιά του δολοφόνου (Young Wallander: Killer's Shadow)

young wallander

Οι περιπέτειες του νεαρού αστυνομικού Κουρτ ξεκινούν ύστερα από την αποφοίτησή του. Με τη νέα του επίσημη ταυτότητα ως αστυνομικού, ερευνά έναν μυστήριο θάνατο που φαίνεται να σχετίζεται με ένα εμπρηστικό άρθρο, για μία από τις πρώτες υποθέσεις της Rask στο Μάλμο της Σουηδίας. Η σειρά είναι η νέα εκδοχή της σειράς του BBC που έκανε επιτυχία στην Μ. Βρετανία και έρχεται σε ανανεωμένη version από τον σκηνοθέτη Μπεν Χάρις (Devils). Πρεμιέρα στις 17/2.

Ένας από Εμάς Λέει Ψέματα (One of Us Is Lying)

one of us is lying

Ποιος λέει ψέματα; Αυτό θα ανακαλύψουν οι πέντε συμμαθητές λυκείου, που τους ενώνει πλέον ένας φόνος και μια σειρά ανακαλύψεων θα αρχίσει να τους απασχολεί. Σειρά μυστηρίου με ανατροπές βασισμένη σε μυθιστόρημα ενηλίκων, της Κάρεν ΜακΜάνους. Πρεμιέρα στις 18/2.

Space Force: Σεζόν 2

space force

Επιστροφή μετά από δύο χρόνια για τον δεύτερο κύκλο της σειράς με το χολιγουντιανό καστ – πλήρωμα και τον πτέραρχο Νερντ να αναλαμβάνει τα ηνία της νέας διοίκησης. Έχουν όμως μόλις τέσσερις μήνες για να επιβεβαιώσουν την αξία της  Διαστημικής Δύναμης και να μπορέσει η δράση της να συνεχιστεί. Πρεμιέρα για τη σειρά φαντασίας στις 18/2.

Cat Burglar    

cat burglar

Μία δελεαστική πρόταση για τους λάτρεις των καρτούν, μέσα από το animated στόρι των δημιουργών του Black Mirror, που εκτός από ανατρεπτική επιλογή για τους παραγωγούς της, θα είναι και διασκεδαστική καθώς περιλαμβάνει διαδραστικά κουίζ. Πρεμιέρα στις 22/2.

Βίκινγκ: Βαλχάλα (Vikings: Valhalla)

vikings-valhalla

Μετά από επτά χρόνια συνεχούς ενδιαφέροντος για το κοινό, το σίκουελ των "Βίκινγκ", επιστρέφει. Η νέα σεζόν μας μεταφέρει 100 χρόνια μετά, όπου παρακολουθούμε τις περιπέτειες του Βασιλιά William του Κατακτητή και των υπολοίπων ηρώων της νέας γενιάς, που ανασυγκροτεί τις δυνάμεις της για να διαμορφώσει το μέλλον και να γράψει τη δική της ιστορία. Παραγωγή υπό τη σκηνοθεσία του Τζεμπ Στούαρτ των επιτυχημένων ταινιών "Die Hard", και "The Lock Up", με ένα πλούσιο καστ που περιλαμβάνει στο δυναμικό του, την Πολιάνα Μάκιντος (Walking Dead) και την Φρίντα Γκούσταβσον (Witcher).  Πρεμιέρα στις 25/2.

Οι ταινίες

Άννα Φρανκ, η Καλύτερή μου Φίλη (My Best Friend Anne Frank) 

anne frank

Ιστορικό δράμα εποχής, βασισμένο στη φιλία της Άννα Φρανκ και τη Χάνα Γκόσλαρ  από το κατεχόμενο από τους Ναζί Άμστερνταμ, που σε μία επώδυνη συγκυρία ξανασμίγουν, σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Πρεμιέρα στις 1/2.

Μέσα απ' το Παράθυρο (Through My Window)

Ο παλιός έρωτας της νεαρής πρωταγωνίστριας Ρακέλ για τον γείτονά της Άρες αναζωπυρώνεται. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, ενώ παράλληλα η ερωτευμένη Ρακέλ, είναι ικανή να φτάσει ως τα άκρα. Πώς θα αντιμετωπίσουν όμως τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του Άρες, που στέκονται εμπόδιο στη σχέση τους; Ισπανικό ρομαντικό δράμα. Πρεμιέρα στις 4/2.

Το Προνόμιο (The Privilege)

the privilege

Άλλη μία ευρωπαϊκή παραγωγή έρχεται στο Netflix. Σειρά μεταφυσικών φαινομένων, αρχίζει να απασχολεί τον πλούσιο έφηβο που φοιτά σε σχολείο για ελίτ μαθητές. Μαζί με τη παρέα του, πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια μια σκοτεινή συνωμοσία. Πρεμιέρα για την ταινία μυστηρίου στις 9/2.

Άνε+: Η Ταινία (Anne+: The Film)

Anne

Ταινία βασισμένη σε σειρά τριών κύκλων (Anne Plus). Η εικοσάχρονη Ανέ, μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο  προσπαθεί να ανακαλύψει τι θα κάνει με τη ζωή της. Οι δρόμοι την οδηγούν προς τη συγγραφή, αλλά ταυτόχρονα η πίεση που βιώνει μέσα της αυξάνεται στις προσπάθειες της για την επιτυχία. Στη ταινία ακολουθούμε  την Ανέ και την άφιξή της στο Μόντρεαλ προκειμένου να ανακαλύψει τι θέλει στη ζωή. Πρεμιέρα για το δράμα στις 11/2.

Ψηλό Κορίτσι 2 (Tall Girl 2)    

tall girl

Η έφηβη Τζόντι, αν και είχε όνειρο να λάβει μέρος στο μιούζικαλ του σχολείου της, όταν αυτό γίνεται πραγματικότητα, φαίνεται να απειλεί τη σχέση και τη ψυχολογία της. Πρωταγωνιστεί η Έιβα Μισέλ (A Christmas Dinner) και ο  Στιβ Ζαν γνωστός από τις ταινίες War For The Planet Of Apes και Joy Ride. Κομεντί, πρεμιέρα στις 11/2

Bigbug

bigbug

Γαλλική κωμωδία του Ζαν Πιερ Ζονέ που δίνει μία ματιά στο μέλλον της τεχνολογίας, όπου πρωταγωνιστούν τα drone και τα androids. Κι εκεί που η ζωή φαντάζει εύκολη, η "εξέγερση" των μηχανών (στην κωμική της εκδοχή) θα αλλάξει τα πάντα. Με την υπογραφή του σκηνοθέτη των Amelie και Delicatessen. Στο καστ ξεχωρίζουν οι Ντομινίκ Πινόν (Amelie, Alien: Ressurection) και Αντρέ Ντουσολιέ (Amelie, Tell No One). Πρεμιέρα στις 11/2. 

Η Γροθιά της Εκδίκησης (Fistful of Vengeance)    

firstful

Ταινία δράσης, σίκουελ της ταινίας του 2019 Wu Assasins με σκηνοθέτη τον Ολλανδό Ρόελ Ρέινε, γνωστό για το Black Sails. Μία αποστολή για τη σωτηρία του πλανήτη που ο εκτελεστής με τις υπερδυνάμεις Κάι, πρέπει να ολοκληρώσει, καθώς η αρχαία απειλή μαίνεται. Αυτό που αρχικά φαινόταν ως μία πράξη εκδίκησης, καταλήγει σε απαραίτητη μάχη. Πρωταγωνιστούν οι Λιούις Ταν (Mortal Combat) και Ίκο Βάις (Raid 2, The Raid: Redemption). Πρεμιέρα στις 17/2.

Erax    

erax

Ταινία τρόμου μικρής διάρκειας, για όλη την οικογένεια,  σε σκηνοθεσία Λανς Γκρος (Sleepy Hollow ) και Τζασμίν Σέφας Τζόουνς (Monsters and Men). Τερατώδη πλάσματα ξεπηδούν από ένα μαγικό βιβλίο και σκορπούν το χάος στις ζωές της έφηβης Νίνα και της θείας της Όπαλ. Πρεμιέρα στις 17/2.

Κατευθείαν στην Καρδιά (Heart Shot)    

heart shot

Καθώς οι ερωτευμένες έφηβες Νίκι και Σαμ κάνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον, μία επιστροφή από το παρελθόν θα φέρει τα πάνω - κάτω. Ταινία μικρού μήκους της Μαριέλ Γουντς (Cobra Kai). Πρεμιέρα στις 17/2.

Συγχώρα τις Αμαρτίες μας (Forgive Us Our Trespasses)

forgive us our trespasses

Ιστορικό δράμα εποχής σε σκηνοθεσία Άσλει Έικιν (Single). Οι φρικαλεότητες της ναζιστικής Γερμανίας, έχουν αυτή τη φορά βάλει στο στόχαστρο τα άτομα με αναπηρίες. Τη στιγμή που το κυνηγητό κορυφώνεται, ένα αγόρι με κινητικές δυσκολίες στα πόδια (στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο, ο μικρός Νοξ Γκίμπσον) κάνει τα πάντα για να καταφέρει να επιβιώσει, λαμβάνοντας μια γενναία απόφαση. Πρεμιέρα στις 17/2.

Rabbids Invasion Special: Αποστολή στον Άρη (Rabbids Invasion Special: Mission to Mars)

rabbits invasion

Άλλο ένα animation που έχει αγαπηθεί επιστρέφει με ταινία, βασισμένη στη σειρά animated, γαλλικής παραγωγής "Rabbids Invasion". Παρακολουθούμε τις περιπέτειες των Rabbids καθώς έχουν αναλάβει μια σημαντική αποστολή στον Άρη. Η ανάγκη απαιτεί να ενωθούν όλα τα μέρη του πλανήτη για να προστατέψουν τη Γη από τον κίνδυνο.  Θα καταφέρει άραγε η ατρόμητη ομάδα να αποτρέψει την απειλή του γαλαξία;  Πρεμιέρα στις 18/2.

Texas Chainsaw Massacre    

texas chainsaw

Το σίκουελ του θρυλικού horror στόρυ του σκηνοθέτη των Blood Fest και Tetajo, Ντέιβιντ Μπλου, επαναφέρει στην μικρή οθόνη την ιστορία του θρυλικού φονιά Λέδερφεϊς με τη μάσκα από ανθρώπινο δέρμα. Κρυμμένος για πενήντα χρόνια, ο δολοφόνος σπέρνει τον τρόμο στην πόλη του Τέξας, ξεκινώντας με μία άτυχη παρέα νέων που βρέθηκε στο πέρασμά του. Στους πρωταγωνιστές ξεχωρίζουν η Άλις Κριζ (Thor: The Dark World, Star Trek: First Contact) και Νελ Χάντσον (Outlander, Victoria). Πρεμιέρα στις 18/2. 

Μη Με Σκοτώνεις (Don't Kill Me)    

don't kill me

Ιταλική παραγωγή - θρίλερ από τον σκηνοθέτη  του Children of The Night, Αντρέα Ντε Σίκα. Η Μίρτα, καταφέρνει να επανέλθει μετά από την εξάρτησή της με τα ναρκωτικά. Έπειτα από μία ισχυρή δόση με τον εραστή της, ανακαλύπτει ότι είναι μέρος ενός τρομακτικού κόσμου, που μέχρι τότε αγνοούσε την ύπαρξή του. Πρεμιέρα στις 20/2.

Μαντία: Η Επιστροφή (Tyler Perry's A Madea Homecoming)

madea

Πρόκειται για τη πρεμιέρα της νέας σειράς ταινιών δράματος, Madea, όπου πρωταγωνιστεί ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος τους, Τάιλερ Πέρι. Οι οικογένεια της Madea γιορτάζει την αποφοίτηση του δισέγγονου της από το πανεπιστήμιο. Τη στιγμή που το οικογενειακό δράμα κορυφώνεται, η Μαντία δεν φαίνεται ωστόσο να έχει σκοπό να ανεχτεί οποιαδήποτε επιπόλαιη κίνηση από την οικογένειά της. Στους πρωταγωνιστές, συγκαταλέγεται η Ταμίλα Μαν των Meet The Browns. Πρεμιέρα στις 25/2.

Χωρίς Ανάσα (Restless)    

restless

Γαλλική παραγωγή, η  πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Ρεγίς Μπλοντό, που περιγράφει τη ζωή ενός διεφθαρμένου αστυνομικού να έχει κυριολεκτικά εκτροχιαστεί, όταν γίνεται μέρος μιας συγκάλυψης ατυχήματος. Ακολουθούν απειλητικά μηνύματα αγνώστου αποστολέα… Πρεμιέρα στις 25/2.

Τα ντοκιμαντέρ

Ο Απατεώνας του Tinder (The Tinder Swindler)

the tinder swindler

Η ιστορία του απατεώνα που παρίστανε τον μεγιστάνα διαμαντιών για να γνωρίζει γυναίκες μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Tinder και στη συνέχεια τους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά ζωντανεύει από τον δημιουργό του ντοκιμαντέρ  Don't Fuck With Cats, Φελίσιτι Μόρις. Τα θύματα πλέον, αναμένουν να πάρουν την εκδίκησή τους και παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή της ιστορίας, όπως τη βίωσαν. Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ βασισμένο σε αληθινά γεγονότα στις 2/2.

MeatEater: Σεζόν 10, Μέρος 2 (MeatEater Season 10 Part 2)

meat eater

Συνεχίζεται η επιτυχημένη σειρά του ντοκιμαντέρ με το δεύτερο μέρος της δέκατης σεζόν, και με τα ταξίδια του Στίβεν Ρινέλα σε ενδιαφέρουσες γωνιές του πλανήτη όπου ανακαλύπτει σπάνια είδη ζώων. Εξωτικά θηράματα τον οδηγούν αυτή τη φορά για κυνήγι στο Μεξικό και στη Χαβάη για αγριοκάτσικα και ψαροντούφεκο. Πρεμιέρα στις 2/2.

jeen-yuhs: Μια τριλογία για τον Κάνιε (jeen-yuhs: A Kanye Trilogy) 

kanye west trilogy

Ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη με θέμα την καριέρα του δημοφιλούς ράπερ και σταρ της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας Κάνιε Γουέστ. Σε αυτά θα ανακαλύψουμε τη καριέρα του γνωστού ονόματος της showbizz μέχρι σήμερα. Έρχεται από τους παραγωγούς Coodie και Chike Ozah για να μας παρουσιάσουν τις πτυχές της ζωής ενός ακόμα αγαπημένου celebrity. Πρεμιέρα στις 16/2.

Η Πτώση: Η Υπόθεση της Boeing (Downfall: The Case Against Boeing)

the case against boeing

Μέσα από τα μάτια των ερευνητών, αλλά και της σκηνοθέτιδος, Ρόρι Κένεντι (Last Days In Vietnam) αποκαλύπτεται  βήμα προς βήμα, πώς δύο αεροσκάφη της εταιρείας Boeing συνετρίβησαν μέσα σε διάστημα δύο μηνών το ένα από το άλλο, και ερμηνεύουν τα κρυμμένα κίνητρα πίσω από τις μοιραίες πτώσεις, που έθεσαν σε θανατηφόρο κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών. Τα δύο τραγικά γεγονότα, συγκλόνισαν τον πλανήτη το 2019 και κόστισαν τη ζωή σε συνολικά 346 επιβάτες. Πρεμιέρα για το βασισμένο σε αληθινά γεγονότα ντοκιμαντέρ στις 18/2.

Μπάμπα Γουάλας: Αγώνας: Σειρά μίας σεζόν (Race: Bubba Wallace)

bubba wallace

Ένα ακόμη αθλητικό ντοκιμαντέρ, έρχεται στα τέλη του μηνός από την πλατφόρμα, για τον Μπάμπα Γουάλας, τον οδηγό αγώνων στην δημοφιλή αμερικάνικη δράση θεάματος στον χώρο των αθλητικών εκδηλώσεων με αγώνες αυτοκινήτων,  Nascar,  καθώς μοιράζεται με το κοινό τις προετοιμασίες για τη σεζόν που ακολουθεί. Πρεμιέρα στις 22/2.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.