O Όσκαρ Άιζακ είναι ο νέος υπερήρωας της Marvel

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς της Disney Plus, «Moon Knight».

Moon Knight

Το πρώτο τρέιλερ για τη σειρά της Disney Plus "Moon Knight" κυκλοφόρησε από τα στούντιο της Marvel, δίνοντάς μας μια πρώτη εικόνα από τον Όσκαρ Άιζακ στο ρόλο του "Moon Knight". 

Ο νέος υπερήρωας που έρχεται να προστεθεί MCU είναι το ανθρώπινο alter ego του Αιγύπτιου Θεού του Φεγγαριού, Χονσού, που μέσα από το σώμα του Μαρκ Σπέκτορ, ενός πρώην στρατιώτη που πάσχει από διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας, θα βρει τον χώρο για να φανερώσει τις δυνάμεις του, οι οποίες αυξομειώνονται ακολουθώντας τις φάσεις του φεγγαριού. 

Στο τρέιλερ του "Moon Knight", ο Μαρκ (Όσκαρ Άιζακ) ακούγεται να παραδέχεται ότι "δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ της κανονικής του ζωής και των ονείρων του", ενώ μετά από την επίσκεψή του σ’ένα μουσείο όπου θα δει το όραμα του Χονσού, συναντά τον Ίθαν Χοκ που τον προτρέπει να "αγκαλιάσει το σκοτάδι μέσα του". Ο πρώτος κύκλος "Moon Knight" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 30/3.


Δείτε το τρέιλερ του "Moon Knight"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το θρυλικό "Τέρας της Φλωρεντίας" έρχεται στο Netflix (trailer)

Η ιστορία του κατά συρροή δολοφόνου που συγκλόνισε την Ιταλία μεταφέρεται στη μικρή οθόνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/07/2025

Απόψε (9/7) στην TV: δύο δράματα για τους λάτρεις του είδους

Τρία αδέρφια συναγωνίζονται ο ένας τον άλλο και ένας φιλόδοξος ποιητής προσπαθεί να απογειώσει την καριέρα του απόψε την ελληνική τηλεόραση.

To Netflix ακυρώνει τρεις σειρές (ξανά)

Μήπως είναι καλύτερο να μη δενόμαστε με τις παραγωγές της πλατφόρμας από την πρώτη σεζόν;

Η Λένα Ντάναμ προσπαθεί να εξιλεωθεί για τις "αμαρτίες" της

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της σειράς στο Netflix, η συγγραφέας και ηθοποιός κάνει μία μικρή ανασκόπηση στην καριέρα της.

Έρχεται η τρίτη σεζόν του "Alice in Borderland"

Το ιαπωνικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Netflix επιστρέφει στην πλατφόρμα αυτό το φθινόπωρο.

Απόψε (8/7) στην TV: απροσδόκητες εκπλήξεις

Μία φιλία γεννιείται από μία κλοπή και ένας στρατιώτης γίνεται αντικείμενο πόθου απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Τζέιμς Γκαν και ο Ζακ Σνάιντερ κονταροχτυπιούνται στο "Rick and Morty"

Είδαμε τους δύο σκηνοθέτες να υποδύονται τους εαυτούς τους και να διαφωνούν για το franchise του "Superman" στα νέα επεισόδια της σειράς.