O Όσκαρ Άιζακ είναι ο νέος υπερήρωας της Marvel

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς της Disney Plus, «Moon Knight».

Moon Knight

Το πρώτο τρέιλερ για τη σειρά της Disney Plus "Moon Knight" κυκλοφόρησε από τα στούντιο της Marvel, δίνοντάς μας μια πρώτη εικόνα από τον Όσκαρ Άιζακ στο ρόλο του "Moon Knight". 

Ο νέος υπερήρωας που έρχεται να προστεθεί MCU είναι το ανθρώπινο alter ego του Αιγύπτιου Θεού του Φεγγαριού, Χονσού, που μέσα από το σώμα του Μαρκ Σπέκτορ, ενός πρώην στρατιώτη που πάσχει από διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας, θα βρει τον χώρο για να φανερώσει τις δυνάμεις του, οι οποίες αυξομειώνονται ακολουθώντας τις φάσεις του φεγγαριού. 

Στο τρέιλερ του "Moon Knight", ο Μαρκ (Όσκαρ Άιζακ) ακούγεται να παραδέχεται ότι "δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ της κανονικής του ζωής και των ονείρων του", ενώ μετά από την επίσκεψή του σ’ένα μουσείο όπου θα δει το όραμα του Χονσού, συναντά τον Ίθαν Χοκ που τον προτρέπει να "αγκαλιάσει το σκοτάδι μέσα του". Ο πρώτος κύκλος "Moon Knight" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 30/3.


Δείτε το τρέιλερ του "Moon Knight"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι διεθνείς εξελίξεις έρχονται στο "Forcé" με τον Σωτήρη Δανέζη

Η κρίση στη Γροιλανδία και οι εξελίξεις στο Ιράν και στη Μινεσότα μέσα από τη ματιά του Αμερικανού στρατηγού ε.α. Μπεν Χότζες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/01/2026

Συνεχίζει, ασταμάτητα, τα ρεκόρ "Η Μεγάλη Χίμαιρα"

Η διεθνής παραγωγή ξεπέρασε τις 3.100.000 θεάσεις στο Ertflix και αναδεικνύεται ως δημοφιλής τηλεοπτική πρόταση. Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε.

Απόψε (27/01) στην TV: Μάλλον ο πιο γνωστός Μπάτμαν από όλους

Ο αγώνας του Μπάτμαν, του μασκοφόρου εκδικητή, κατά του εγκλήματος και ιδιαίτερα κατά του παρανοικού Τζόκερ.

Απόψε (26/01) στην TV: Η Μέριλ Στριπ στον ρόλο μιας θρυλικής σεφ

Μία 'νόστιμη' ταινία με μια εμβληματική ηθοποιό απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (25/01) στην TV: Μία από τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων δεκαετιών

Θρύλοι της κωμωδίας, σε μία ταινία που πλέον θεωρείται κλασική.

Γιατί βλέπουμε όλο και λιγότερες ερωτικές σκηνές στην τηλεόραση;

Οι έντονες σκηνές φαίνεται να βρίσκονται πάλι στο προσκήνιο πολλών τηλεοπτικών παραγωγών. Νέα εποχή, φευγαλέο trend ή τίποτα από τα δύο;

Απόψε (24/01) στην TV: Το δεύτερο μέρος της πιο διάσημης τριλογίας του κινηματογράφου

Το δεύτερο μέρος της ιστορίας του Τόλκιν απόψε στην ελληνική τηλεόραση.