"The Big Leap", η νέα feel good σειρά που θα δεις στο Fox Life

Μπορεί ένα ριάλιτι σόου να αποτελέσει το μεγάλο βήμα για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή;

The Big Leap

Μια σύγχρονη ιστορία για δεύτερες ευκαιρίες, για το πώς να κυνηγάμε τα όνειρά μας αλλά και πώς να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν, έρχεται στο FOX Life. H νέα σειρά "The Big Leap", που περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή τους συμμετέχοντας σε ένα χορευτικό ριάλιτι, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 20/1 και κάθε Πέμπτη στις 21:00, αποκλειστικά στο FOX Life (διαθέσιμο μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision).


Η υπόθεση

Έχοντας μόλις βγει από ένα αποτυχημένο show και ένα αγχωτικό διαζύγιο, ο παραγωγός Nick Blackburn (Scott Foley) δέχεται απρόθυμα να αναλάβει το "The Big Leap", ένα πολλά υποσχόμενο χορευτικό ριάλιτι, που γυρίζεται στο Ντιτρόιτ. Στο ριάλιτι, που αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή της "Λίμνης των Κύκνων" και έμπνευση του πρώην χορευτή Wayne Fontaine (Kevin Daniels), συμμετέχουν χορευτές κάθε ηλικίας, κοινωνικού υπόβαθρου και σωματότυπου. Ο Nick, με τη βοήθεια της χορογράφου Monica Sullivan (Mallory Jansen) αναζητά όχι μόνο τους καλύτερους χορευτές, αλλά κι εκείνους που μπορούν να προκαλέσουν τις μεγαλύτερες ίντριγκες, όπως η Gabby Lewis, που υποδύεται η πρωτοεμφανιζόμενη Simone Recasner. H Gabby είχε εγκαταλείψει το όνειρο της να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια, αφού έμεινε έγκυος μόλις τελείωσε το σχολείο, μέχρι που είδε τυχαία μια ανακοίνωση για τα δοκιμαστικά του "The Big Leap" και το πάθος της για το χορό επέστρεψε. Στις οντισιόν θα συμμετάσχει και το πρώην χορευτικό ταίρι της Gabby, Justin Calgrove (Raymond Cham Jr.), που ήταν και η σχέση της στο γυμνάσιο μέχρι τη στιγμή που αποκάλυψε ότι ήταν γκέι – εκπλήσσοντας τους πάντες, εκτός από την Gabby.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.