"Άγιος Παΐσιος": Δείτε τα πρώτα πλάνα της νέας σειράς του Mega

Οι πρώτες σκηνές από την αφιερωμένη στη ζωή του Αγίου Παΐσιου σειρά μαρτυρούν το μεγάλο στοίχημα του Mega στη μυθοπλασία.

Άγιος Παΐσιος

Μετά τον χαμό που προκάλεσε η κυκλοφορία της ταινίας "Ο Άνθρωπος του Θεού" της Γέλενα Πόποβιτς με θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, άλλο ένα φιλόδοξο εγχείρημα έρχεται -στη μικρή οθόνη αυτή τη φορά- να προστεθεί στο απαιτητικό είδος των θρησκευτικών βιογραφιών. 

Η νέα σειρά "Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό" έρχεται στο Mega σε σενάριο Γιώργου Τσιάκκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη και, όπως μαρτυρεί ο τίτλος της, ακολουθεί τη ζωή του Αγίου Παϊσίου, κατά κόσμον Αρσενίου Εζνεπίδη, και την πορεία της οικογένειάς του από τη γέννησή του στην Καππαδοκία μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει.

Στο πρώτο βίντεο-τρέιλερ της σειράς που μόλις κυκλοφόρησε, οι σκηνές μαρτυρούν μια κατανυκτική ατμόσφαιρα σε μια παραγωγή που φαίνεται ότι έχει δώσει μεγάλη βάση στα εξωτερικά της γυρίσματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε τόπους όπου ο Άγιος Παΐσιος έζησε, όπως η Κόνιτσα και το Άγιο Όρος, αλλά και στο καστ των ηθοποιών. Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ήμελλος, Γιώργος Αρμένης, Γιάννης Στάνκογλου, Νικήτας Τσακίρογλου και Δημήτρης Ξανθόπουλος πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων στη σειρά, με τον Παΐσιο Έξαρχο να αναλαμβάνει τον ρόλο του Αρσενίου Εζνεπίδη και τον Προκόπη Αγαθοκλέους να ενσαρκώνει τον Άγιο Παΐσιο. 

Δείτε τις πρώτες σκηνές από τη σειρά "Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.