Επιστρέφουν οι εκπομπές "Ράδιο Αρβύλα" και "Βινύλιο"

Με καινούριο τρέιλερ και νέες φωτογραφίες «προς αντικατάσταση των παλιών», ο ANT1 ανακοινώνει λιτά την επιστροφή των δύο πολυσυζητημένων εκπομπών.

Ράδιο Αρβύλα

Χαμογελαστή ποζάρει στον φωτογραφικό φακό η τριάδα –πλέον- των παρουσιαστών των ψυχαγωγικών εκπομπών του ΑΝΤ1 "Ράδιο Αρβύλα" και "Βινύλιο". Μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του, έχοντας την "απόλυτη στήριξη του σταθμού", προχώρησε στην παύση των δύο εκπομπών λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο break λόγω εορτών

Με το μέλλον των εκπομπών να μένει για μέρες αμφίβολο, απαντήσεις στις όποιες απορίες ήρθε να δώσει ένα τρέιλερ στο οποίο οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης ανακοίνωσαν την επιστροφή του "Ράδιο Αρβύλα" στις 10 Ιανουαρίου στις 20:00. 

Χωρίς συνοδευτικό δελτίο Τύπου, το τρέιλερ έχει χριστουγεννιάτικη διάθεση και μένει στην πολιτική σάτιρα αποφεύγοντας τα άλλα σχόλια, ενώ λίγο αργότερα ο ΑΝΤ1 απέστειλε και τις νέες promo φωτογραφίες των εκπομπών της ομάδας με τη λιτή σημείωση ότι αποστέλλονται "προς αντικατάσταση των παλιών". Αυτό που μένει, λοιπόν, να δούμε είναι πώς θα χειριστεί το όλο θέμα στον αέρα του "Ράδιο Αρβύλα" ο Αντώνης Κανάκης και οι δύο πλέον συμπαρουσιαστές του. 

Δείτε το τρέιλερ για την επιστροφή του "Ράδιο Αρβύλα" 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.