H δεκαεξάχρονη Άννα Αργυρού είναι η μεγάλη νικήτρια του "Τhe Voice of Greece"

Η καλύτερη φωνή της Ελλάδας, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά στον τελικό του διαγωνισμού, αποθεώθηκε στον τελικό του διαγωνισμού.

Τhe Voice of Greece

Σε έναν τελικό που κυριάρχησαν, η μουσική και οι συγκλονιστικές ερμηνείες,  το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε ως την καλύτερη φωνή της Ελλάδας την Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Η 16χρονη μαθήτρια της B΄Λυκείου από την Αθήνα ήταν φανερά συγκινημένη μετά την ανακοίνωση της νίκης της. Εξέπληξε για μια ακόμα φορά με τις φωνητικές της δυνατότητες, κερδίζοντας την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και ένα χρυσό συμβόλαιο με την μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία της Ελλάδας, την Minos EMI, a Universal Music Company. 

Ο τελικός του Τhe Voice of Greece αποτέλεσε για μια ακόμα βραδιά ένα τηλεοπτικό υπερθέαμα για τον ΣΚΑΙ και το τηλεοπτικό κοινό το επιβράβευσε διατηρώντας και πάλι το πρόγραμμα στην κορυφή της τηλεθέασης με ποσοστό 24,1% στο γενικό σύνολο του κοινού και 17,6% στο δυναμικό κοινό.

Τhe Voice of Greece

Ο παρουσιαστής  Γιώργος Λιανός και οι coaches, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς, μοιράστηκαν τον ίδιο ενθουσιασμό έχοντας στην ομάδα τους φωνές που πραγματικά άξιζαν τη νίκη. Το τηλεοπτικό κοινό με την ψήφο του πρόκρινε από τους οχτώ φιναλίστ τους Ανδρέα Μηλιώτη, Άννα Αργυρού, Ηλιάνα Αλεξάνδρου και Ελένη Ολυμπίου, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ανέβουν ξανά στη σκηνή για μία δεύτερη ερμηνεία

Το stage "όργωσαν" με απίστευτη ενέργεια ξεσηκώνοντας τους πάντες, οι τέσσερις coaches. Ο Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου ροκάρανε όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, σε ένα εκρηκτικό performance.  Οι γραμμές έκλεισαν και λίγο πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή στη σκηνή ανέβηκαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς σε μία συνύπαρξη – έκπληξη.  

Η έκτη σεζόν του The Voice of Greece ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον επόμενο κύκλο του No1 talent show!
 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
10/05/2024

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.