Το επικό «Brooklyn Nine-Nine» καθημερινά στον ΑΝΤ1; Noice!

Η πολυβραβευμένη αμερικανική «αστυνομική» σειρά που διακρίνεται για το χιούμορ και τα κοινωνικά μηνύματα που περνά, έρχεται στον ΑΝΤ1 σε α' τηλεοπτική προβολή.

Το επικό «Brooklyn Nine-Nine» καθημερινά στον ΑΝΤ1; Noice!

Από Δευτέρα 13/9 τα μεσημέρια μας θα κυλούν πιο ευχάριστα, αφού ο ΑΝΤ1 φρόντισε για εμάς φέρνοντας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες -σε Α' πανελλήνια τηλεοπτική προβολή- μία από τις πιο «καυτές» κωμικές σειρές των τελευταίων χρόνων. Πρόκειται για το «Brooklyn Nine-Nine», την ανατρεπτική αστυνομική παραγωγή του NBC η οποία με άκρως σαρκαστικό και σατιρικό τρόπο καταπιάνεται με καθημερινά μικροσυμβάντα παραβατικότητας, αναδεικνύοντας παράλληλα καίριες παθογένειες της σύγχρονης αμερικανικής κοινωνίας, όπως τον ρατσισμό, τον σεξισμό και την ομοφοβία.

Το επικό «Brooklyn Nine-Nine» καθημερινά στον ΑΝΤ1; Noice! - εικόνα 1

Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας καρπώνεται -δικαίως- η υποκριτική ομάδα της σειράς, η οποία έχει καταφέρει να αποσπάσει πλήθος βραβείων τόσο για τους ίδιους όσο και για τη σειρά, με χαρακτηριστικότερο αυτό της Χρυσής Σφαίρας. Ο λόγος γίνεται για τους Άντι Σάμπεργκ, Αντρέ Μπράουερ, Μελίσα Φουμέρο, Στέφανι Μπεατρίζ, Τέρι Κρους, Τζο Λο Τρούλιο, Τσέλσι Περέτι, Τζόελ Μακκίνον Μίλερ και τους παραγωγούς τους Ντάνιελ Τζ. Γκυουρ και Μάικλ Σουρ.

Το συναρπαστικό «Brooklyn Nine-Nine», η όγδοη και τελευταία σεζόν του οποίου έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Αύγουστο, θα προβάλλεται από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 16:00.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.