Η «Λευκή Επανάσταση» σε διαδικτυακή διανομή

Η νέα ταινία του Ισλανδού Γκρίμουρ Χακόναρσον («Δεσμοί Αίματος») προβάλλεται διαδικτυακά από τη StraDa Films.

Η «Λευκή Επανάσταση» σε διαδικτυακή διανομή

Η πανδημία συνεχίζει να επηρεάζει τις συνθήκες της κινηματογραφικής διανομής ανά τον κόσμο, η οποία αναζητά τρόπους να προωθήσει στις καλύτερες δυνατές συνθήκες τις ταινίες της, από θεαματικά μπλοκμπάστερ έως σινεφίλ διαμαντάκια. Η «Λευκή Επανάσταση» («The County», 2019) είναι ένα από τα τελευταία, ισλανδικό δράμα με φεστιβαλική καριέρα σε σκηνοθεσία Γκρίμουρ Χακόναρσον.

Η «Λευκή Επανάσταση» σε διαδικτυακή διανομή - εικόνα 1

Ο δημιουργός των εξαιρετικών «Δεσμών Αίματος», των οποίων το αυστραλέζικο ριμέικ («Αδέλφια σε Σύγκρουση») προβλήθηκε στη χώρα μας πριν λίγες εβδομάδες, επιμένει στο αγροτικό ντεκόρ και αφηγείται με γλυκόπικρο χιούμορ την ιστορία της Ίνγκα (Άρντις Χρεν Εγκιλσδοτίρ), μιας δυναμικής χήρας η οποία σηκώνει το ανάστημά της ενάντια στο διεφθαρμένο συνεταιρισμό της περιοχής. «Ο Κεν Λόουτς μετακομίζει στον αρκτικό κύκλο» σε ένα συγκινητικό δράμα με ανθρώπινη και πολιτική διάσταση, με κοινωνικό προσανατολισμό και συγκινητική ειλικρίνεια.

Η «Λευκή Επανάσταση» σε διαδικτυακή διανομή - εικόνα 2

Η ταινία προβάλλεται διαδικτυακά σε Ελλάδα και Κύπρο από την Πέμπτη 2/9 και για μια εβδομάδα σε συγκεκριμένες ώρες (18:30, 20:30 και 22:30), με τη δυνατότητα εισόδου για κάθε προβολή να είναι μέχρι και 90 λεπτά μετά την ώρα έναρξης. Πρόκειται για μια πρόταση της StraDa Films για έναν «νέο τρόπο να πηγαίνεις σινεμά», αγοράζοντας το virtual εισιτήριό σου χωρίς συνδρομή μέσω της www.viva.gr και της www.iplatforma.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.