Tο Ertflix γίνεται ενός και το γιορτάζει

Έναν  χρόνο λειτουργίας κλείνει η δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ και το γιορτάζει με πολλές εκπλήξεις.

Tο Ertflix γίνεται ενός και το γιορτάζει

Tο Ertflix γνωρίζει τεράστια επιτυχία κατακτώντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες τις εγχώριες ψηφιακές πλατφόρμες, χάρη στο πιστό κοινό που έχει αποκτήσει. Από δημοφιλείς ελληνικές σειρές της δημόσιας τηλεόρασης («Η Τούρτα της Μαμάς», «Τα Καλύτερα μας Χρόνια»), ξένες παραγωγές που φιλοξενούνται και online για όσους δε θέλουν να χάνουν επεισόδιο («Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό», «Η Ιστορία της Θεραπαινίδας»), έως πλήθος ενημερωτικών, αθλητικών και μουσικών εκπομπών (Μουσικό Κουτί, φλΕΡΤ) και φυσικά ντοκιμαντέρ και οσκαρικές ταινίες, το Εrtflix κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο, να δεχθεί περισσότερες από 50,3 εκατομμύρια επισκέψεις.

Δικαιολογημένα λοιπόν το γιορτάζουν στην ΕΡΤ και με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια, η πλατφόρμα προσφέρει στους φίλους της νέες σειρές, ταινίες και μουσικά αφιερώματα. Πατήστε τώρα το «Κόκκινο Κουμπί» (τραγούδι που έγραψε ο Νέγρος του Μοριά ειδικά για τα γενέθλια της σελίδας) και συντονιστείτε στις νέες προσθήκες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκουμε ταινίες όπως η επιτυχημένη μαύρη κωμωδία του Γιάννη Οικονομίδη «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» και σειρές με όλες τους τις σεζόν, όπως το κατασκοπικό θρίλερ «Babylon Berlin».

Επιπλέον, διαθέσιμα είναι πλέον το βρετανικό δράμα μυστηρίου «Τraces», το βρετανο-καναδικό «Departure» που ακολουθεί την ξαφνική εξαφάνιση ενός αεροπλάνου, αλλά και το «Miss Scarlet and the Duke» που βάζει στο επίκεντρο μία γυναίκα ντετέκτιβ και την εξιχνίαση υποθέσεων στο σκοτεινό Λονδίνο του 19ου αιώνα.

Tο Ertflix γίνεται ενός και το γιορτάζει - εικόνα 1
«Babylon Berlin»

Φυσικά, επειδή από ένα πάρτι γενεθλίων δεν γίνεται να απουσιάζει η μουσική, το Ertflix ξεκινά ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα και φιλοξενεί πέντε ώρες live μουσική από το Glastonbury Festival του 2019 (με acts όπως οι Killers, Billie Eilish, The Chemical Brothers και άλλοι), μια εξαιρετική συναυλία των U2 από τα Abbey Road Studios και αφιερώματα στους Duran Duran και Εlton John.

Τέλος, ποιος θυμάται το «Κάμπινγκ»; Η νοσταλγία δυναμώνει μέσα από την επιτυχημένη κωμική σειρά του ’80, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Θωμόπουλου και με τους Τάκη Μόσχο και Νίκο Καλογερόπουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ο Τέιλορ Σέρινταν επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν του "Landman"

Η συνέχεια της ιστορίας του Τομ Νόρις θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
05/11/2025

Το "Ριφιφί" είναι η ελληνική σειρά που θα γίνει η νέα μας εμμονή

Η παραγωγή της Cosmote TV σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια έκανε πρεμιέρα στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το "α" ήταν εκεί.

"Ρόουζ Εναντίον Ρόουζ": Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Ολίβια Κόλμαν στο Disney+

Η φαινομενικά τέλεια ζωή ενός ζευγαριού αρχίζει να καταρρέει σε αυτή τη μαύρη κωμωδία.

Απόψε (05/11) στην TV: μαθήματα συμπεριφοράς

Ένας πατέρας προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση του με την κόρη του, όσο ένας άντρας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Slow Horses: Ποιος χρειάζεται τον James Bond όταν έχει τον Jackson Lamb;

Η πέμπτη σεζόν της βρετανικής σειράς του Apple TV+ βρίσκει τους πράκτορες του "Λάκκου" πιο κουρασμένους, πιο κυνικούς και πιο ανθρώπινους από ποτέ. Με τον Gary Oldman όμως, να δίνει και πάλι ρέστα.

Οσκαρικές πρεμιέρες και νέες σειρές έρχονται στη Nova

Φρέσκιες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιλογές, αλλά και ένα αφιέρωμα στον Άνταμ Ντράιβερ για τους συνδρομητές της υπηρεσίας.

Η αγαπημένη οικογένεια του "The Fantastic 4: Πρώτα Βήματα" είναι διαθέσιμη στο Disney+

Οι Πέντρο Πασκάλ, Βανέσα Κίρμπι, Τζόζεφ Κουίν και Έμπον Μος-Μπάκραχ παίζουν σε μία από τις πιο εμπορικές ταινίες της χρονιάς.