
Πώς βιώνει την καραντίνα μια γνωστή ηθοποιός που είναι παράλληλα γυναίκα με υποκείμενο νόσημα; Τι λένε για τον εγκλεισμό οι σημερινοί εικοσάρηδες; Πώς επηρεάζει την οικογενειακή γαλήνη ο φόβος της ανεργίας και της οικονομικής ανασφάλειας; Πώς αντιμετωπίζεται η μοναξιά στα χρόνια της πανδημίας; Ακόμη, πώς τα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να διαχειριστούν αυτήν την κατάσταση, αλλά και πώς λειτουργεί η νέα «ψηφιακή» τάξη; Καθημερινοί άνθρωποι αλλά και ειδικοί δίνουν τις απαντήσεις τους στη Δώρα Αναγνωστοπούλου και στο «Mega Stories» που την Δευτέρα 30/11 στις 00:10 παίρνει τον τίτλο «Ιστορίες εγκλεισμού και προσφοράς».
Στον ΑΝΤ1, στη θέση του «Ενώπιος ενωπίω» ο Νίκος Χατζηνικολάου προσεγγίζει το καυτό ζήτημα της πανδημίας στην ειδική εκπομπή «Lockdown ώρα μηδέν» (23:30), ενώ ακολουθεί το Vice Specials με το «Κυνήγι της τελειότητας» που καταγράφει το πώς τα social media επηρεάζουν τα πρότυπα ομορφιάς οδηγώντας σε πειραγμένα πρόσωπα και σώματα (01:15).

Ο πρωτοπόρος και καταξιωμένος σε διεθνές επίπεδο γλύπτης Μανόλης Τζομπανάκης, ο καλλιτέχνης που συνδυάζει το «μπετόν αρμέ με τα ερωτικά είδωλα» το «κουαρτέτο με βιολιά, με τον ερωτικό χορό σε ξυλογραφία», συστήνεται στο νέο επεισόδιο της πολιτιστικής εκπομπής «Μονόγραμμα» (20:00, ΕΡΤ2). Αργότερα, στη σειρά ντοκιμαντέρ «Συνομιλίες» του ΒΒC που προβάλλεται στην ΕΡΤ2 (01:20) η Βρετανίδα ηθοποιός Τζούλι Γουόλτερς συναντά τον Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ και κουβεντιάζουν για τις καριέρες τους αλλά και τη συνεργασία τους στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γκραντ, ενώ στην…ελληνική εκδοχή του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Σημείο Συνάντησης» ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Δανάη Μπάρκα μοιράζονται στιγμές από το παρελθόν τους που τους καθόρισαν και αναλύουν τα τηλεοπτικά δρώμενα (00:15, ΕΡΤ1).
Η πρώτη φορά που ο Άντονι Μπουρντέν επισκέφτηκε τη Βηρυτό ήταν τουλάχιστον επεισοδιακή, καθώς λίγες μέρες μετά την άφιξή του το καλοκαίρι του 2006 ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στις δυνάμεις της Χεζμπολάχ και του ισραηλινού στρατού. Σε αυτό το επεισόδιο του «Parts Unknown» (01:50, ΣΚΑΪ), βλέπουμε τον δημοφιλή σεφ στη δεύτερη επίσκεψή του στην πρωτεύουσα του Λιβάνου όπου επιστρέφει για να δει όσα δεν πρόλαβε και όσα άλλαξαν από τότε.
Τέλος, από τις ταινίες της ημέρας ξεχωρίζουμε το τολμηρό «Τα Σκυλιά Δε Φοράνε Παντελόνια» που έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο CosmoteCinema1HD (23:00).
Διαβάστε τις κριτικές και δείτε τα τρέιλερ όλων των σημερινών ταινιών εδώ.