Τι αξίζει να δούμε την Τετάρτη 25/11 στην TV;

Το αφιέρωμα της ΕΡΤ2 στον Μπερνάρντο Μπερτολούτσι ξεκινά με τον «Κονφορμίστα», ένα από τα σημαντικότερα φιλμ του μεταπολεμικού ευρωπαϊκού σινεμά.

Τι αξίζει να δούμε την Τετάρτη 25/11 στην TV;

Ταινίες-αριστουργήματα του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι που σφράγισαν τον παγκόσμιο κινηματογράφο προβάλλονται στην ΕΡΤ2 στο πλαίσιο του αφιερώματος της δημόσιας τηλεόρασης στον κορυφαίο Ιταλό σκηνοθέτη με αφορμή την επέτειο του θανάτου του. Την Τετάρτη 25/11 στις 22:00 προβάλλεται το «Τσάι στη Σαχάρα» (1990), ενώ στις 00:20 ακολουθεί η ταινία-ορόσημο του 20ού αιώνα «Ο Κονφορμίστας» (1970).

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ανοίγουν στις 22:00 το «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1 με τον Χρήστο Θηβαίο και την Τζώρτζια Κεφαλά των ΜΠΛΕ. Οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται ιστορίες και τραγούδια της ζωής τους, μιλούν για την φιλία που χρόνια τώρα τους ενώνει και ενώνουν τις φωνές τους με τους παρουσιαστές στο «Knockin' on Heaven's Door» του Bob Dylan, μία διασκευή από την μπάντα της εκπομπής αποκλειστικά για το Μουσικό Κουτί.

Τι αξίζει να δούμε την Τετάρτη 25/11 στην TV; - εικόνα 1
«Το μυστικό της λίμνης»

Αργότερα στην ΕΡΤ1 (00:15) κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος της σειράς «Lucifer», όπου ο Λούσιφερ καλείται να ανακαλύψει ποιος οργάνωσε την απαγωγή του και γιατί έχουν επιστρέψει τα αγγελικά φτερά του, ενώ το δεύτερο επεισόδιο της πολυβραβευμένης μίνι σειράς «Το μυστικό της λίμνης» με την Ελίζαμπεθ Μος προβάλλεται στην ΕΡΤ2 στις 21:00.

Τέλος, η εκπομπή «24 Ώρες στην Ελλάδα» (18:00, ΕΡΤ3), ξεκινά τα ταξίδια της στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, με το πρώτο επεισόδιο να αφιερώνεται στη Λευκάδα, το νησί των ποιητών. Η εκπομπή θα περιηγηθεί στη λιμνοθάλασσά του, ένα σημαντικό υδροβιότοπο που φιλοξενεί πολλά είδη πανίδας και χλωρίδας, θα επικεντρωθεί στις πεντανόστιμες φακές Εγκλουβής μέσα από μαγειρέματα και γευστικές δοκιμές, θα περιπλανηθεί στους δρόμους του νησιού με τους μοτοσικλετιστές, θα επισκεφθεί το νησάκι του Σικελιανού και του Βαλαωρίτη, ενώ ο Ιάπωνας πρέσβης στην Ελλάδα θα απαγγείλει ποιήματα του εθνικού ποιητή της Ιαπωνίας, ο οποίος γεννήθηκε στη Λευκάδα.

Διαβάστε τις κριτικές και δείτε τα τρέιλερ όλων των σημερινών ταινιών εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι σειρές που βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

Από επιστημονική φαντασία σε θρίλερ, ιστορία, ρομαντική κωμωδία, αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές παραγωγές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
20/11/2025

Απόψε (20/11) στην TV: μία περιπέτεια με τον Μπρους Γουίλις

Ένας πρώην μυστικός πράκτορας επιστρέφει στη δράση απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Αδερφές Κέσλερ: To θρυλικό δίδυμο της ιταλικής τηλεόρασης πέθανε ταυτόχρονα

Οι εμβληματικές δίδυμες που άφησαν ισχυρό αποτύπωμα στην ιταλική τηλεόραση και έγιναν γνωστές ως "τα εθνικά πόδια", πέθαναν την ίδια ημέρα.

"Βουτιά" στο μοναδικό σύμπαν του Τέιλορ Σέρινταν

Η Cosmote TV μας βάζει στο γεμάτο ένταση σύμπαν του Τέιλορ Σέρινταν μέσα από 4 συναρπαστικές σειρές.

Οι ελληνικές και ξένες σειρές του ANT1+

Σύγχρονες και παλιές σειρές που έχουμε αγαπήσει, αλλά και φρέσκιες, διεθνείς επιλογές στο πρόγραμμα της πλατφόρμας.

Το 'The Boys from Brazil' ίσως είναι το επόμενο χιτ του Νέτφλιξ

Όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τη νέα σειρά του Peter Morgan.

Όλα όσα βλέπουμε στο Vodafone TV τον Νοέμβριο

Τοπ σειρες, ταινίες και αφιερώματα βρίσκουμε στον κατάλογο της πλατφόρμας.