Τι αξίζει να δούμε την Τετάρτη 11/11 στην TV;

Η Βίκυ Φλέσσα συζητά για τη βία στα Πανεπιστήμια, το «Μουσικό Κουτί» του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη ανοίγει με ανατρεπτικές διασκευές, ενώ το «Frantz», το βαθιά ρομαντικό δράμα του Φρανσουά Οζόν, ξεχωρίζει ως η ταινία της ημέρας.

Τι αξίζει να δούμε την Τετάρτη 11/11 στην TV;

Απόψε στις 20:00 στην ΕΡΤ2, η Βίκυ Φλέσσα συναντά στην εκπομπή της «Στα Άκρα» τον πρώην Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Χρήστο Κίττα, και τον πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Σταύρο Κουμπιά, για μία συζήτηση γύρω από τη βία και την ανομία που παρατηρείται στους χώρους των Πανεπιστημίων, η οποία θα ολοκληρωθεί στο β’ μέρος της εκπομπής την ερχόμενη Τετάρτη 18/11.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1 στις 22:00 τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα. Μαζί τους ο Στέλιος Διονύσιου, ο οποίος με την αυθεντική λαϊκή φωνή του ερμηνεύει δύο καινούργια τραγούδια από τη συνεργασία του με τους ΠΥΞ ΛΑΞ, αλλά και ο Μύρωνας Στρατής σε ανατρεπτικές διασκευές.

Τι αξίζει να δούμε την Τετάρτη 11/11 στην TV; - εικόνα 1
«Frantz», 2016

Στις σειρές, ενώ η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega «Σχεδόν Ενήλικοι» αναβάλλεται για το 2021 λόγω κορονoϊού, το κανάλι φέρνει στη θέση του ένα τηλεοπτικό διαμάντι από τα παλιά, που η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει άψογα σε συνθήκες καραντίνας. Από απόψε και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:00, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης επιστρέφουν στις οθόνες και μας θυμίζουν όλους τους λόγους για τους οποίους το «Σ’αγαπώ, Μ’αγαπάς» θεωρείται μία από τις απολαυστικότερες σειρές που έχουν περάσει από την ελληνική tv.

Τέλος, στις ταινίες ξεχωρίζουμε το «Frantz» του Φρανσουά Οζόν (22:00, ΕΡΤ2), το «Ματωμένο Διαμάντι» (01:15, STAR), αλλά και τα «Σαγόνια του Καρχαρία», άκρως κατάλληλα για μεταμεσονύχτιες ανατριχίλες (03:45, STAR).

Διαβάστε τις κριτικές και δείτε τα τρέιλερ όλων των σημερινών ταινιών εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Απόψε (10/01) στην TV: Μία υπέροχη ταινία με Χρυσό Φοίνικα και υποψηφιότητα Όσκαρ

Συγκινητική περιπλάνηση στη σκοτεινή πλευρά του ιαπωνικού θαύματος απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

10/01/2026

"Μίλα, Βίρνα": Οι ατάκες του Γιάγκου Δράκου στην 'Λάμψη' άλλαξαν την ελληνική ποπ κουλτούρα

Αποχαιρετάμε τον ηθοποιό Χρήστο Πολίτη με μία λίστα από τις καλύτερες στιγμές του στον ρόλο που τον καθόρισε.

Ο σπουδαίος Χρήστος Πολίτης δε μένει πια εδώ

Βραβευμένος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το 1969, συνιδρυτής του Απλού Θεάτρου και αγαπημένος τηλεοπτικός ήρωας ως επικεφαλής της Τζάιαντ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Απόψε (09/01) στην TV: Μία αριστουργηματική ταινία δεκαετίας του '60

Ταινία-ορόσημο του λιτού, ποιητικού και "καθαρού" σινεμά.

Οι πιο δημοφιλείς σειρές των Ρήγα - Αποστόλου

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας "Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις, Μωρή;" στους κινηματογράφους, θυμόμαστε τους πιο σημαντικούς τηλεοπτικούς σταθμούς στην καριέρα του διάσημου δίδυμου.