Η τελευταία δουλειά του Άντονι Μπουρντέν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

Η πρώτη σεζόν της εκπομπής «Parts Unknown» του διάσημου σεφ, έρχεται στον ΣΚΑΪ, με γαστρονομικά ταξίδια σ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Η τελευταία δουλειά του Άντονι Μπουρντέν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

Δεν υπάρχουν πολλές γωνιές του κόσμου που παραμένουν άγνωστες στον Άντονι Μπουρντέν. Στην σειρά ντοκιμαντέρ της Endemol «Parts Unknown», ο διάσημος σεφ αναζητά την ψυχή του κάθε τόπου μέσα από την κουζίνα του. Με φανατικούς θεατές στην Αμερική, η σειρά που έχει σαρώσει τα Emmy κάνει πανελλαδική πρεμιέρα από τις 22 Ιουλίου και κάθε μέρα στη 01.00, στον ΣΚΑΪ και υπόσχεται γαστρονομικά ταξίδια στα πιο απίθανα μέρη της Γης.

Η τελευταία δουλειά του Άντονι Μπουρντέν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση - εικόνα 1

Για έξι χρόνια ο Μπουρντέν επιζητούσε μέσω της μαγειρικής την πραγματική επαφή με τους ντόπιους και τον πολιτισμό τους. Στην πρώτη σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς, o σεφ ταξιδεύει από τη Βιρμανία ως το Περού, από την Κολομβία ως τη Λιβύη και από την Ταγγέρη ως το Κονγκό, με βασικά εφόδια το αεικίνητο πνεύμα του και το πάθος του για τη γαστρονομία. Το «Parts Unknown» ξεκίνησε το 2013 και έμελλε να ολοκληρωθεί με το τραγικό τέλος του Μπουρντέν το 2018, στη διάρκεια γυρισμάτων στη Γαλλία. Η εκπομπή έδωσε, ωστόσο, στον σεφ την ευκαιρία να κάνει πράξη την φιλοσοφία του­, ότι: «Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις έναν καινούργιο τόπο είναι να καθίσεις, να φας μαζί με τους ανθρώπους του, χωρίς ενδοιασμούς και προκαταλήψεις. Αν έρθεις στο τραπέζι νομίζοντας ότι ξέρεις ήδη την ιστορία τους, έχεις χάσει τη μισή αλήθεια».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Απόψε (17/12) στην TV: Ένα οσκαρικό biopic και μια ιστορία επιβίωσης

Ιστορίες με θέμα την ανθρώπινη φύση και την πολιτική απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/12/2025

The Testaments: Τι γνωρίζουμε για την σειρά-συνέχεια του The Handmaid’s Tale

Μία από τις πρωταγωνίστριες θα είναι η Τσέις Ινφίνιτι από το H Μία Μάχη Μετά την Άλλη.

Απόψε (16/12) στην TV: Μία από τις καλύτερες μεταφορές βιβλίου μυστηρίου στην μεγάλη οθόνη

Ένα μυστήριο εξαφάνισης που σε κρατάει σε αγωνία απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Τρία πράγματα που μάθαμε από το πρώτο επεισόδιο του "Ριφιφί"

Η νέα σειρά σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια έκανε πρεμιέρα εχθές στην Cosmote TV.

Ριφιφί: Η αληθινή ιστορία πίσω από τη νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια

Από τη μεγάλη οθόνη το 1955, η λέξη "ριφιφί" διείσδυσε στην ελληνική καθομιλουμένη, & ύστερα, το 1992 έγινε πράξη. 33 χρόνια μετά, η μεγαλύτερη ληστεία στα χρονικά της Ελλάδας, περνά και στην tv δια χειρός Σωτήρη Τσαφούλια. Αυτή είναι η ιστορία της.