«2004 Δευτερόλεπτα» για την πιο ιστορική στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου

Η νέα επετειακή εκπομπή-αφιέρωμα της Cosmote TV για την κατάκτηση του Εuro 2004 κάνει πρεμιέρα με πρωταγωνιστές τους θριαμβευτές της χρυσής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

«2004 Δευτερόλεπτα» για την πιο ιστορική στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου

Δεκαέξι χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την κατάκτηση του Euro 2004 στην Πορτογαλία και η Cosmote TV ζωντανεύει την ιστορική αυτή στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από τη νέα επετειακή εκπομπή «2004 Δευτερόλεπτα», που θα προβάλλεται καθημερινά από τις 29/6 μέχρι και τις 4/7, ανήμερα του θριάμβου.

Σε κάθε ένα από τα έξι επεισόδια, όσοι και οι αγώνες που οδήγησαν την Εθνική Ελλάδος στην κορυφή της Ευρώπης, ένας χρυσός διεθνής, έχοντας μαζί του έναν καλεσμένο από τον χώρο του αθλητισμού, της πολιτικής και του θεάματος, μοιράζεται την προσωπική του εμπειρία από τις ημέρες του Euro 2004, καθώς και ιστορίες από την πορεία του μέχρι σήμερα.

«2004 Δευτερόλεπτα» για την πιο ιστορική στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου - εικόνα 1

Η αρχή γίνεται με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή με ρεκόρ συμμετοχών στην Εθνική Ελλάδος, Γιώργο Καραγκούνη, να υποδέχεται την Ελληνίδα πρωταθλήτρια τένις, Μαρία Σάκκαρη. Στα επόμενα επεισόδια, οι Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος και Άγγελος Χαριστέας υποδέχονται σε διαφορετικούς χώρους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης τον μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη, τον ηθοποιό Τάκη Ζαχαράτο, τους Χρυσούς Ολυμπιονίκες Πύρρο Δήμα και Βούλα Πατουλίδου αντίστοιχα και συζητούν μαζί τους για το καλοκαίρι του 2004 και την εμπειρία της Εθνικής ομάδας στην Πορτογαλία, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής τους πορείας και εξέλιξης. Τα επεισόδια ολοκληρώνονται με τον Τάκη Φύσσα να υποδέχεται τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«2004 Δευτερόλεπτα» για την πιο ιστορική στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου - εικόνα 2

«2004 Δευτερόλεπτα» για την πιο ιστορική στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου - εικόνα 3

Η εκπομπή έξι επεισοδίων με αφηγητή τον δημοσιογράφο Βασίλη Σαμπράκο θα προβάλλεται καθημερινά στις 20:04 στο Cosmote Sport 1HD. Μετά την προβολή τους στο Cosmote Sport 1HD, τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα -ελεύθερα για το κοινό- στο επίσημο YouTube κανάλι της Cosmote TV, αλλά και μέσα από τη δωρεάν on demand υπηρεσία Cosmote TV Plus.

«2004 Δευτερόλεπτα» για την πιο ιστορική στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου - εικόνα 4
«2004 Δευτερόλεπτα» για την πιο ιστορική στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου - εικόνα 5

«2004 Δευτερόλεπτα» για την πιο ιστορική στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου - εικόνα 6

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.