Το «War of the worlds» έρχεται στο FOX

Η FOX παρουσιάζει μια σύγχρονη εκδοχή μιας καταστροφικής επίθεσης εξωγήινων στην ανθρωπότητα μέσα από τα οκτώ επεισόδια του «War of the worlds».

Το «War of the worlds» έρχεται στο FOX

Hταν παραμονή του Χάλογουιν του 1938 όταν ο 23χρονος τότε Αμερικανός ηθοποιός και μετέπειτα σκηνοθέτης Όρσον Γουέλς σκόρπισε τον πανικό στους ακροατές του ραδιοφωνικού του σόου, πείθοντάς τους ότι η Γη δέχεται επίθεση από Αρειανούς. Η αλήθεια ήταν ότι είχε απλώς διασκευάσει αποσπάσματα από το βιβλίο «Ο πόλεμος των κόσμων» (1898) του Χ.Τζ. Γουέλς, έτσι ώστε να μοιάζουν με πραγματικά «breaking news». Από τότε μέχρι και σήμερα το επικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Άγγλου συγγραφέα έχει διασκευαστεί ακόμη πολλές φορές, με πιο γνωστή την ομώνυμη ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ (2005).

Αυτήν τη Δευτέρα 4/11 το FOX (διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision) παρουσιάζει μια σύγχρονη εκδοχή μιας καταστροφικής επίθεσης εξωγήινων στην ανθρωπότητα μέσα από τα οκτώ επεισόδια του «War of the worlds». Η νέα σειρά του βραβευμένου με BAFTA σεναριογράφου Χάουαρντ Όβερμαν («Misfits») τοποθετείται χρονικά στη σύγχρονη Ευρώπη και, σύμφωνα με τον ίδιο, επαναπροσδιορίζει το κλασικό βιβλίο, ανεβάζοντας τα στοιχεία του μυστηρίου και της ίντριγκας. Όταν οι αστρονόμοι μεταφράζουν μια εκπομπή από άλλο γαλαξία, διαπιστώνουν ότι οι ώρες που απομένουν για ενημέρωση και προετοιμασία του κόσμου για την καταστροφική επίθεση των εξωγήινων είναι ελάχιστες.

Η ανθρωπότητα εξοντώνεται μέσα σε λίγες ημέρες και οι ελάχιστοι επιζώντες θα πρέπει να απαντήσουν σε ένα φλέγον ερώτημα: «Ποιοι είναι αυτοί που μας επιτίθενται και γιατί είναι αποφασισμένοι να μας αφανίσουν;» Διότι στη νέα σειρά του FOX η απειλή μεταφράζεται και μεταφορικά, κρύβοντας πίσω της έννοιες όπως η κλιματική αλλαγή και οι συνέπειες ενός πολέμου. Το «War of the worlds» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX αυτήν τη Δευτέρα 4/11, στις 21.50, με τους Γκάμπριελ Μπερν, Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν και Λέα Ντρούκερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.