Ο Τζέσι θα σου θυμίσει όλο το «Breaking Bad» σε 2,5 λεπτά

Ο Άαρον Πολ αναλαμβάνει το απαραίτητο (και απολαυστικό) recap της σειράς, λίγο πριν η ταινία-συνέχειά της με τίτλο «El Camino» κυκλοφορήσει στο Netflix.

Ο Τζέσι θα σου θυμίσει όλο το «Breaking Bad» σε 2,5 λεπτά

Έξι χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο επεισόδιο του «Breaking Bad» και είναι απόλυτα λογικό να έχουμε ξεχάσει αρκετές λεπτομέρειες από το στόρι της σειράς. Έτσι, λίγο πριν την πρεμιέρα του «Εl Camino» στο Netflix, o «Τζέσι» αναλαμβάνει δράση. Ο Άαρον Πολ, καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, καταφέρνει να ανακεφαλαιώσει με τον πιο απλό τρόπο και τις 5 σεζόν της κορυφαίας σειράς μέσα σε περίπου 2,5 λεπτά.

«Ένας καθηγητής χημείας που τον λένε Γουόλτ παθαίνει καρκίνο, η γυναίκα του η Σκάιλερ του είναι έγκυος και ο γιος του, Γουόλτ Τζούνιορ, λατρεύει το πρωινό. Για να καλύψει τα ιατρικά του έξοδα, ο Γουόλτ αρχίζει να “μαγειρεύει” ναρκωτικά με τη βοήθεια του παλιού του μαθητή, του Τζέσι».

Έτσι ξεκινάει η αφήγηση του Τζέσι και συνεχίζει σταματώντας στα… κυριότερα σημεία. Ένα σώμα που διαλύεται σε μια μπανιέρα, ένας περίεργος τύπος σε αμαξίδιο που χτυπάει ένα καμπανάκι, ένα ροζ αρκουδάκι με ένα μάτι, μια πίτσα που προσγειώνεται σε μια σκεπή, μια μύγα που επιτέλους σκοτώνεται… Όλα τα σημεία της περιγραφής θα σου θυμίσουν τα επεισόδια με τον πιο απολαυστικό τρόπο και θα σε κάνουν να ανυπομονείς για το «Εl Camino» που έρχεται στο Netflix στις 11/10.

Δείτε το recap του Τζέσι εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.