Daisy Waterstone: «Τα γυρίσματα της "Οικογένειας Ντάρελ" στην Κέρκυρα ήταν σαν διακοπές»

Οι Ντάρελς επέστρεψαν στην ηλιόλουστη Κέρκυρα και η Daisy Waterstone, η νεαρή Μάργκο της οικογένειας, μας μιλά για την τελευταία σεζόν της επιτυχημένης βρετανικής σειράς που προβάλλεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Daisy Waterstone: «Τα γυρίσματα της "Οικογένειας Ντάρελ" στην Κέρκυρα ήταν σαν διακοπές»

Οι Ντάρελς επέστρεψαν στην ηλιόλουστη Κέρκυρα και η Daisy Waterstone, η νεαρή Μάργκο της οικογένειας, μας μιλά για την τελευταία σεζόν της επιτυχημένης βρετανικής σειράς που προβάλλεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Daisy Waterstone: «Τα γυρίσματα της "Οικογένειας Ντάρελ" στην Κέρκυρα ήταν σαν διακοπές» - εικόνα 1
© «The Durrells», ITV

Πώς ήταν η εμπειρία σου να δουλεύεις σε μια ξένη χώρα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα;
Ήταν τέλεια, ήταν κάτι σαν διακοπές για εμάς. Και το γεγονός ότι βρισκόμασταν εκεί για περίπου τέσσερα χρόνια μας έκανε να νιώθουμε την Κέρκυρα σαν το σπίτι μας.

Είχες επισκεφθεί και στο παρελθόν την Ελλάδα;
Ναι, έχω πάει αρκετές φορές στην Κρήτη για διακοπές, αλλά στο πρώτο μου ταξίδι στην Ελλάδα, όταν ήμουν περίπου 5 ετών, βρέθηκα στην Κέρκυρα. Πόσο περίεργο!

Η Κέρκυρα βραβεύτηκε πρόσφατα και ως η καλύτερη κινηματογραφική τοποθεσία στην Ευρώπη.
Πολύ δίκαιη απόφαση. Έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο η Κέρκυρα, όπως και πολλές άλλες κοντινές τοποθεσίες, και φυσικά οι παραλίες. Βγάζει μια ξεχωριστή, αυθεντική ποιότητα.

Πώς ήταν η εμπειρία της συμμετοχής σου σε μια τόσο μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή;
Ήταν η πρώτη φορά που ανέλαβα ένα βασικό ρόλο και προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε και όλα μοιάζουν λίγο θολά πια, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον να σου δίνεται η δυνατότητα να υποδύεσαι έναν χαρακτήρα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Στάθηκα πολύ τυχερή σε αυτό.

Daisy Waterstone: «Τα γυρίσματα της "Οικογένειας Ντάρελ" στην Κέρκυρα ήταν σαν διακοπές» - εικόνα 2
© «The Durrells», ITV

Μεγάλωσες μαζί με την Μάργκο στην ουσία.
Όντως. Μου είπαν ότι όταν ήμουν περίπου πέντε ετών μού διάβαζαν τα βιβλία (σημ: η σειρά βασίζεται σε τρία αυτοβιογραφικά βιβλία του Τζέραλντ Ντάρελ για τη ζωή του στην Κέρκυρα), αλλά φυσικά δεν θυμάμαι τίποτα από τότε. Έκανα την οντισιόν και μόλις πήρα το ρόλο διάβασα την τριλογία και είδα ότι πρόκειται για μια εκπληκτική ιστορία.

Βρίσκεις ομοιότητες στον χαρακτήρα της;
Ναι, βλέπω πολύ τον εαυτό μου σε αυτήν. Κι εγώ έχω πάρει πολλά πράγματα από εκείνη, πολλές συμβουλές. Μου έμαθε πώς να τολμάω στη ζωή και να μην διστάζω να κάνω λάθη, αν αποτύχω σε κάτι απλά να συνεχίζω με κάτι άλλο. Είναι πολύ θετικός χαρακτήρας και δεν φοβάται την αποτυχία.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το στοιχείο που κάνει τους Ντάρελς μια επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά;
Είναι μια οικογένεια που εύκολα ταυτίζεσαι μαζί τους. Τσακώνονται όπως κάθε οικογένεια, αλλά υπάρχει μεταξύ τους μια βαθιά αγάπη. Αυτό το συναίσθημα είναι που κάνει τους θεατές να ταυτίζονται με τη σειρά. Επίσης, το γεγονός ότι μιλάμε για μια οικογένεια που απαρτίζεται από πολλά αδέρφια αυτόματα δημιουργεί κάτι οικείο σε όσους έχουν μεγαλώσει με πολλά αδέρφια. Προέρχομαι κι εγώ από μεγάλη οικογένεια και μπόρεσα πολύ γρήγορα να ταυτιστώ με τη Μάργκο σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τα αδέρφια της.

Daisy Waterstone: «Τα γυρίσματα της "Οικογένειας Ντάρελ" στην Κέρκυρα ήταν σαν διακοπές» - εικόνα 3
© «The Durrells», ITV

Τα αδέρφια αυτά μεγαλώνουν σε μια ξένη χώρα χωρίς την παρουσία του πατέρα τους. Αυτό θεωρείς ότι επηρεάζει το κοινό;
Ναι, κι αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο που κάνει το κοινό να τους συμπαθήσει και να ταυτιστεί μαζί τους –ειδικά όσους έχουν μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα τους. Οι Ντάρελς είναι ενωμένοι γιατί πρέπει να είναι ενωμένοι. Πέρασαν ένα δύσκολο τραύμα σε πολύ ευαίσθητη ηλικία. Αυτό μεγάλωσε την αγάπη μεταξύ τους αλλά και την εξάρτηση του ενός από τον άλλον.

Πώς εξελίσσεται ο χαρακτήρας της Μάργκο στην τελευταία σεζόν;
Στην 4η σεζόν η Μάργκο είναι κάπως χαμένη, κάπως απομακρυσμένη από την οικογένειά της. Νιώθει ότι δεν ξέρει τι θέλει να κάνει με τον εαυτό της και βρίσκεται πια σε μια ηλικία που θέλει να νιώσει πιο ανεξάρτητη. Μετακομίζει για λίγο στο σπίτι του Θίο (Γιώργος Καραμίχος), ψάχνοντας να βρει τα πατήματά της. Γι’ αυτό και δεν λέει σε κανέναν που πάει.

Μαθαίνουμε ότι αναλαμβάνει νέες προκλήσεις και αποφασίζει να ανοίξει το δικό της beauty salon.
Ναι, αποφασίζει πως θέλει να γίνει αισθητικός… αλλά επειδή είναι η Μάργκο, όλα θα στραβώσουν και το εγχείρημα αυτό δεν πάει πολύ καλά τελικά! Το βασικό όμως είναι ότι την βλέπουμε πια να μπαίνει στη διαδικασία της ενηλικίωσης.

Daisy Waterstone: «Τα γυρίσματα της "Οικογένειας Ντάρελ" στην Κέρκυρα ήταν σαν διακοπές» - εικόνα 4
© «The Durrells», ITV

Και τι γίνεται με την υπόλοιπη οικογένεια; Θα αναπτυχθεί επιτέλους το ειδύλλιο της Λουίζ (Κίλι Χος) με τον Σπύρο (Αλέξης Γεωργούλης);
Πάντα υπήρχε κάτι έντονο μεταξύ τους και τώρα η αλήθεια είναι ότι θα έχουμε περισσότερο δράμα στην ατμόσφαιρα.. αλλά δεν νομίζω ότι μου επιτρέπεται να πω περισσότερα!

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;
Κάνω διάφορες οντισιόν αυτή τη στιγμή. Αυτό που ψάχνω είναι μια καλή ιστορία, είτε πρόκειται για θεατρικό έργο, είτε για τηλεοπτική σειρά είτε για ταινία. Θέλω να κάνω πραγματικά τα πάντα, αλλά το πιο βασικό για εμένα είναι να έχω να κάνω με μια συναρπαστική ιστορία και ένα χαρακτήρα με πολύ υλικό.

Η 4η και τελευταία σεζόν της σειράς «The Durrells» προβάλλεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV, κάθε Δευτέρα βράδυ στις 22:00, στο COSMOTE CINEMA 4HD. Τα επεισόδια αμέσως μετά την προβολή τους, όπως και οι προηγούμενοι κύκλοι του «The Durrells» είναι διαθέσιμα on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το φινάλε του "Έτερος Εγώ", μια αυτοβιογραφία για τον Ίλον Μασκ, μπλοκμπάστερ και όλα όσα θα δούμε στη COSMOTE TV

22 νέες σειρές και νέοι κύκλοι από αγαπημένα σόου έρχονται στην πλατφόρμα της COSMOTE TV τον Οκτώβριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/10/2022

Τι κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης στα "Νούμερα";

Από "παιδί της νύχτας" γίνεται…τζαζίστας απ’ τη Νίκαια για χάρη του νέου επεισοδίου της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας του Φοίβου Δεληβοριά.

Ο Λάμπρος Φισφής και οι "100" είναι το late night show που θέλουμε

Τα πιο ξεκαρδιστικά γκάλοπ ξαναρχίζουν στο Star, με πρώτους καλεσμένους τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την ηθοποιό Νατάσα Εξηνταβελώνη και captain τον Ζήση Ρούμπο.

Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά "Αυτή Η Νύχτα Μένει";

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής της πολυαναμενόμενης σειράς του Alpha με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Στάνκογλου.

Το επικό φινάλε του "Walking Dead" έρχεται αποκλειστικά στο Fox

Η σειρά-φαινόμενο που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές επιστρέφει με το τρίτο και τελευταίο μέρος του 11ου κύκλου.

Όσα πρέπει να ξέρεις για τους χαρακτήρες του "Μαύρου Ρόδου"

Όλες οι λεπτομέρειες για τις ιστορίες των ηρώων που περιστρέφονται γύρω από τον παθιασμένο έρωτα δύο νέων από διαφορετικούς κόσμους.

Πρεμιέρα για τις "Ρίζες" του Θανάση Ευθυμιάδη

Φυσιολατρία και πνευματικότητα, μακριά από στερεοτυπικούς κανόνες. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε έναν καινούργιο τρόπο ζωής;