Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Matt Groening «Disenchantment»

Η νέα σειρά του δημιουργού των Simpsons και του Futurama έχει τρέιλερ και δεν είναι καθόλου, μα καθόλου απογοητευτικό.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Matt Groening «Disenchantment»

Η νέα σειρά του δημιουργού των Simpsons και του Futurama έχει τρέιλερ και δεν είναι καθόλου, μα καθόλου απογοητευτικό.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Matt Groening «Disenchantment» - εικόνα 1

Το «Disenchantment» μας μεταφέρει πίσω στο παρελθόν με μια ιστορία που «μιλάει για τη ζωή και το θάνατο, για την αγάπη και το σεξ και το πώς θα μπορούμε να γελάμε σε έναν κόσμο γεμάτο πόνο, θλίψη και ηλίθιους, ενάντια στις υποδείξεις των πρεσβύτερων, των μάγων και άλλων χαζών» σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή.

Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η πριγκίπισσα Bean, μια πριγκίπισσα πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες. Αναμενόμενο άλλωστε, αφού μιλάμε για προϊόν της φαντασίας του Matt Groening που δημιούργησε τον Homer Simpson και την φαμίλια του και έβαλε την υπογραφή του στο υπερ-καμένο (και πανέξυπνο) σύμπαν του Futurama.

Σε προηγούμενες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την είδαμε να κρατάει άλλοτε σπαθί, άλλοτε μπουκάλι με κρασί και άλλοτε μπίρα καθισμένη στο θρόνο της και έχοντας στο πλάι της το πιστό της ξωτικό Elfo και τον προσωπικό της δαίμονα, Luci. Στο νέο τρέιλερ, που μας δίνει μια πιο χορταστική γεύση από το νέο σύμπαν του Matt Groening και το μεσαιωνικό βασίλειο της Dreamland, η Bean -με χαρακτηριστική κόμη που θυμίζει Καλίσι του Game of Thrones- το σκάει από έναν προσυμφωνημένο γάμο και είναι πανέτοιμη να καθορίσει το δικό της μέλλον υπό τους ήχους του διασκευασμένου «Rebel Rebel» του David Bowie.

Το νέο ενήλικο animation του Matt Groening έρχεται με δέκα επεισόδια στο Netflix στις 17/8, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί ακόμα δέκα επεισόδια για την δεύτερη σεζόν του. Τις φωνές τους δανείζουν οι Abbi Jacobson, Nat Faxon, Eric Andre, John DiMaggio και Billy West.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.