H ΕΡΤ με τεχνολογία αιχμής στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Υβριδική τεχνολογία και εικονική πραγματικότητα έρχονται στην ΕΡΤ με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

H ΕΡΤ με τεχνολογία αιχμής στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, η ΕΡΤ μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο της νέας εποχής (όπως χαρακτηριστικά είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Βασίλης Κωστόπουλος) παρουσιάζοντας τις καινοτόμες τεχνολογίες που θα προσφέρουν στους θεατές έναν τελείως διαφορετικό τρόπο θέασης του Μουντιάλ. Εφαρμογές υβριδικής τεχνολογίας και εικονικής πραγματικότητας καθώς και εξελιγμένα τεχνολογικά προϊόντα με όσο το δυνατόν περισσότερο φιλική χρήση θα είναι διαθέσιμα σε κάθε τύπο συσκευής (κινητό τηλέφωνο, tablet, υπολογιστές, λάπτοπ και έξυπνες τηλεοράσεις) με μοναδική προϋπόθεση τη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας της ΕΡΤ υιοθετεί τις τεχνολογίες που προσφέρει η FIFA και αναπτύσσει εφαρμογές που φέρνουν στις οθόνες τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Με σύνθημα «Δες το παιχνίδι, μπες στο παιχνίδι», ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το Μουντιάλ με πολλούς και διάφορους τρόπους: θέαση του αγώνα σε πραγματικό χρόνο από γωνία 180ο , παρακολούθηση όλων των αγώνων σε video on demand από 12 διαφορετικές κάμερες, αλλά και video 360 από την υβριδική τηλεόραση με επιλογή θέασης από πέντε κάμερες. Στατιστικά και χρηστικές πληροφορίες που επικαιροποιούνται σε πραγματικό χρόνο θα παρέχονται στο διαδραστικό timeline των αγώνων, προσφέροντας στο χρήστη την περιήγηση στα highlights του αγώνα, από την είσοδο των ομάδων μέχρι τις κίτρινες κάρτες και τη στιγμή του γκολ, αλλά και πρόσβαση στο VAR (video assistant referee) για τις αμφισβητούμενες φάσεις, μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται πρώτη φορά σε Μουντιάλ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ελληνικός κινηματογράφος σε πρώτο πλάνο στο ERTFLIX

Η πλατφόρμα θα φιλοξενήσει ένα αφιέρωμα με ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από έλληνες δημιουργούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/09/2025

Απόψε (12/9) στην TV: τρεις αγαπημένες επιλογές

Ένα ιταλικό αριστούργημα, ένα αστυνομικό δράμα και μία ελληνική κωμωδία απόψε στην τηλεόραση.

Πού θα δεις το αποψινό Ελλάδα-Τουρκία για το Ευρωμπάσκετ

Η επίσημη αγαπημένη θα αγωνιστεί για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης - Τα κανάλια και η ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Το 'Wayward' είναι μία ματιά στη σκοτεινή βιομηχανία σωφρονισμού εφήβων

Μέι Μάρτιν και Τόνι Κολέτ παίζουν στο νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix.

Οι "Κακές Ιδέες" έρχονται στην COSMOTE TV

Δράση και χιούμορ συνδυάζονται στην πολυαναμενόμενη νέα σειρά των Διονύση Ατζαράκη και Θωμά Ζάμπρα.

3 σειρές που ανυπομονούμε να δούμε στο Netflix

Ο δημιουργός του "Peaky Blinders", Στίβεν Νάιτ, ο Τζουντ Λο και η Τόνι Κολέτ έρχονται στις οθόνες μας.

Απόψε (11/9) στην TV: μία ρομαντική κομεντί

Ένας καθηγητής φιλοσοφίας ερωτεύεται απόψε στην ελληνική τηλεόραση.