Το TV5MONDE σου κρατάει θέση στην πρώτη σειρά των παρισινών ντεφιλέ

Με εκπομπές για τη μόδα και διάσημους σχεδιαστές το γαλλόφωνο κανάλι μας μεταφέρει στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Το TV5MONDE σου κρατάει θέση στην πρώτη σειρά των παρισινών ντεφιλέ

Έφτασε η ώρα που οι fashionistas θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή τους στα επόμενα μεγάλα trends παρακολουθώντας την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, την τελευταία στη σειρά από τις ετήσιες Big 4 διοργανώσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας. Ακόμη κι αν δεν σε λένε Anna Wintour ή δεν είσαι pop star ή influncer στα social media ώστε να έχεις πρόσκληση σ’ αυτό το λαμπερό γεγονός, το TV5MONDE έχει εξασφαλίσει για σένα θέση στην πρώτη σειρά των παρισινών ντεφιλέ. Από τις 26 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου, το γαλλόφωνο κανάλι έχει προγραμματίσει μία σειρά εκπομπών για να γνωρίσεις καλύτερα τους μεγάλους σχεδιαστές, τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτό το μεγάλο εμπορικό και κοσμικό πανηγύρι, τους μύθους της βιομηχανίας.

Στο «Nouvelle couture, η επανεξέταση της πολυτέλειας» μεγάλοι σχεδιαστές ανοίγουν την πόρτα του ατελιέ τους και παρουσιάζουν βήμα προς βήμα τη δημιουργία μιας συλλογής, στο «Ο χρόνος σταμάτησε: Οι αφανείς ήρωες της υψηλής ραπτικής» καταγράφεται η καθημερινότητα τεχνιτών που εργάζονται σε οίκους μόδας, ενώ στο «Ο πόλεμος του N°5» μαθαίνουμε την ιστορία του κλασικότερου ίσως αρώματος, του Chanel N°5. Ολόκληρο το πρόγραμμα του TV5MONDE που είναι αφιερωμένο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού εδώ (στα γαλλικά) και εδώ (στα αγγλικά).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Απόψε (12/9) στην TV: τρεις αγαπημένες επιλογές

Ένα ιταλικό αριστούργημα, ένα αστυνομικό δράμα και μία ελληνική κωμωδία απόψε στην τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/09/2025

Πού θα δεις το αποψινό Ελλάδα-Τουρκία για το Ευρωμπάσκετ

Η επίσημη αγαπημένη θα αγωνιστεί για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης - Τα κανάλια και η ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Το 'Wayward' είναι μία ματιά στη σκοτεινή βιομηχανία σωφρονισμού εφήβων

Μέι Μάρτιν και Τόνι Κολέτ παίζουν στο νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix.

Οι "Κακές Ιδέες" έρχονται στην COSMOTE TV

Δράση και χιούμορ συνδυάζονται στην πολυαναμενόμενη νέα σειρά των Διονύση Ατζαράκη και Θωμά Ζάμπρα.

3 σειρές που ανυπομονούμε να δούμε στο Netflix

Ο δημιουργός του "Peaky Blinders", Στίβεν Νάιτ, ο Τζουντ Λο και η Τόνι Κολέτ έρχονται στις οθόνες μας.

Απόψε (11/9) στην TV: μία ρομαντική κομεντί

Ένας καθηγητής φιλοσοφίας ερωτεύεται απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Η εξωφρενική περίπτωση του Τσάρλι Σιν

Ο αμφιλεγόμενος ηθοποιός μιλάει για το παρελθόν του στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, "aka Charlie Sheen". Και σίγουρα θα έχει πολλά να πει.