Τι θα δούμε στον επόμενο «Πύργο Αθηνών»

Άλλο ένα επεισόδιο με σούπερ καλοκαιρινές προτάσεις για την πόλη, την Κυριακή 2/7 στις 16:00 στην ΕΡΤ2.

Τι θα δούμε στον επόμενο «Πύργο Αθηνών»

Μία εκπομπή που κινείται στους ρυθμούς της σύγχρονης Αθήνας και είναι φτιαγμένη από ανθρώπους που ξέρουν να ανακαλύπτουν και να αποκαλύπτουν τα μυστικά της πόλης πριν αυτά διαδοθούν. Μια εκπομπή που σε βγάζει έξω! Οι συντάκτες του «αθηνοράματος» παρουσιάζουν στον «Πύργο Αθηνών» τα σημαντικότερα, τα πιο ενδιαφέροντα και διαφορετικά πράγματα που πρόκειται να συμβούν ή συμβαίνουν στην πόλη και αφορούν στην έξοδο για ψυχαγωγία και διασκέδαση. Τις δράσεις, τα events, τα θεάματα, τη γαστρονομία, τις εκθέσεις, τα περίεργα και τις μοναδικότητες της πόλης, τους χώρους και τα πρόσωπα που διαμορφώνουν τις νέες τάσεις και οτιδήποτε δημιουργείται, κινείται και παίζει στην Αθήνα και ζητάει το χρόνο σου για να τον γεμίσει δημιουργικά και ευχάριστα.

Τι θα δούμε στον επόμενο «Πύργο Αθηνών» - εικόνα 1

Την Κυριακή 2/7 στις 16:00 στην ΕΡΤ2, στο νέο επεισόδιο του «Πύργου Αθηνών», ετοιμαζόμαστε για μια διαφορετική προσέγγιση της αριστοφανικής «Ειρήνης» στην Επίδαυρο, πίνουμε δροσιστικά cocktails σε beach bars και επιλέγουμε τα καλύτερα νέα βιβλία και open air συναυλίες.

Μια διαφορετική προσέγγιση αριστοφανικής κωμωδίας μας περιμένει στις 21 και 22 Ιουλίου στην Επίδαυρο. Διαφορετική γιατί πρόκειται για μια μουσική παράσταση με τους περισσότερους συντελεστές της να προέρχονται από το λυρικό θέατρο. Συν έναν πρωταγωνιστή έκπληξη. Για την ιδιαίτερη αυτή «Ειρήνη» του Εθνικού Θεάτρου μας μιλούν ο συνθέτης Νίκος Κυπουργός, ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης και ο Τζίμης Πανούσης που επωμίζεται τον ρόλο του Τρυγαίου.

Τι θα δούμε στον επόμενο «Πύργο Αθηνών» - εικόνα 2

Τα beach bars της αθηναϊκής ριβιέρας και των ανατολικών παραλίων της Αττικής είναι η απόλυτη απόδραση από όσα μας εμποδίζουν να φτιάξουμε βαλίτσα για μακριά. Σε λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, χτυπάει δυνατά η καρδιά του καλοκαιριού. Πώς όμως θα περάσουμε καλά σ’ ένα beach bar; Επισκεπτόμαστε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους του είδους -στη Βάρκιζα- και μιλάμε με τον βραβευμένο bartender Ξαβιέ Μιχαηλίδη.

Τι θα δούμε στον επόμενο «Πύργο Αθηνών» - εικόνα 3

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που διαβάζουμε περισσότερο. Όσοι όμως εκτιμούν το καλό βιβλίο και είναι αυστηροί με τις επιλογές τους, πώς θα βγάλουν άραγε άκρη με τον λαβύρινθο των πολλών νέων εκδόσεων; Σ’ ένα καφέ-βιβλιοπωλείο κάτω από την Ακρόπολη, συζητάμε με δύο ειδικούς στον τομέα του βιβλίου, τη δημοσιογράφο Μαριλένα Αστραπέλλου και τον βιβλιοκριτικό Σπύρο Πετρουνάκο για να μας βοηθήσουν να επιλέξουμε τα καλύτερα νέα βιβλία.

Οι συναυλίες και τα μουσικά φεστιβάλ είναι στο φόρτε τους. Διάσημοι καλλιτέχνες κάθε είδους έρχονται να μας δείξουν τη δουλειά τους και ο «Πύργος Αθηνών» ετοίμασε έναν μικρό οδηγό για να πάμε προετοιμασμένοι στους αθηναϊκούς open air συναυλιακούς χώρους.

Το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Πύργος Αθηνών» μεταδίδεται την Κυριακή 2/7 στις 16:00 από την ΕΡΤ2. Παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι του «αθηνοράματος» Γιάγκος Αντίοχος, Δέσποινα Ζευκιλή και Χρυσούλα Κυριακοπούλου, σε αρχισυνταξία Θύμιου Νικολόπουλου και σκηνοθεσία Πάνου Κέκα. Δες στη WebTV της ΕΡΤ τα προηγούμενα επεισόδια της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.