Serial killers και «Τόλμη και γοητεία» στην Κυανή Ακτή (βίντεο)

Το 57ο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο έκανε την αναμενόμενα λαμπερή έναρξή του με την παγκόσμια πρεμιέρα του «Absentia».

Serial killers και «Τόλμη και γοητεία» στην Κυανή Ακτή (βίντεο)

Η έναρξη του 57ου Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο, που κερδίζει αυτόματα πόντους λάμψης χάρη στο σημείο όπου διεξάγεται και την αιγίδα του πρίγκιπα Αλβέρτου Β΄, τα είχε όλα: παγκόσμια πρεμιέρα της αστυνομικής σειράς «Absentia» με τη Stana Katic να επιστρέφει σύντομα στη μικρή οθόνη μετά την ολοκλήρωση του «Castle» (το trailer που μας έστειλαν δεν λέει πάντως πολλά), το σκηνοθέτη της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Το Μυστικό στα Μάτια της» Juan José Campanella ως πρόεδρο της επιτροπής απονομής των χρυσών Νυμφών μυθοπλασίας, την Pamela Anderson να διαφημίζει το φιλοζωικό της ίδρυμα, opening party στο περίφημο καζίνο και το καστ της σαπουνόπερας «Τόλμη και γοητεία» να κάνει την καθιερωμένη του εμφάνιση (είναι ένα από τα ανεξήγητα του φεστιβάλ η ετήσια εναλλαγή των «Τόλμη και γοητεία» και «Ατίθασα νιάτα» στην Κυανή Ακτή).

Serial killers και «Τόλμη και γοητεία» στην Κυανή Ακτή (βίντεο) - εικόνα 1
Το καστ του «Τόλμη και γοητεία» κάνει τις καθιερωμένες διακοπές του στο πριγκιπάτο (φωτογραφία από το @festivaltvmc στο Twitter)

Αυτή η λαμπερή τετραήμερη γιορτή για την τηλεόραση έχει να αποδείξει πολλά περισσότερα από το ντάντεμα των καλεσμένων του στα πανάκριβα ξενοδοχεία και εστιατόρια του πριγκιπάτου. Από την επόμενη χρονιά θα υπάρχουν άλλα δύο φεστιβάλ τηλεόρασης επί γαλλικού εδάφους (στις Κάνες και στη Λιλ), ενώ τρέχει ήδη εδώ και οκτώ χρόνια το Séries Mania στο Παρίσι. Γι' αυτό το Laurent Puons, διευθύνων σύμβουλος του φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο, επιδιώκει να διαφοροποιηθεί εμπλέκοντας περισσότερο το κοινό, με προβολές, πάνελ, συναντήσεις με τους σταρ για αυτόγραφα και selfies. Σχετικά με αυτό ανέφερε στην έναρξη: «Διαχρονική φιλοδοξία του Φεστιβάλ είναι να αναπτύσσει ευκαιρίες ώστε οι φανατικοί φίλοι της τηλεόρασης να έρχονται σε προσωπική επαφή με τα είδωλά τους. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που φέτος έχουμε διευρύνει τις δραστηριότητες στις οποίες μπορεί να λάβει μέρος το κοινό που θέλει να μάθει περισσότερα για τις αγαπημένες του σειρές, δίνοντάς του τη δυνατότητα να δημιουργεί πραγματικούς δεσμούς εδώ στο Μονακό.»

Το Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο πραγματοποιείται από τις 16 έως και τις 20 Ιουνίου. Δες τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί και την τελετή έναρξης, καθώς και τις υποψηφιότητες στις κατηγορίες μυθοπλασίας:



Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η θυελλώδης ιστορία αγάπης των Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ-Καρολίν Μπεσέτ στο Disney+

Πρεμιέρα κάνει στις 13 Φεβρουαρίου η νέα μίνι σειρά, εννέα επεισοδίων του FX, που καταπιάνεται με ένα από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια του 20ού αιώνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/02/2026

H Γροιλανδία, οι Μπέκαμ και άλλες ειδήσεις που άνετα θα μπορούσαν να γίνουν σειρές ή ταινίες

Όταν η έμπνευση δεν έρχεται, τότε η πραγματικότητα μπορεί να την ξεμπλοκάρει, αφού οι ειδήσεις των ημερών έχουν όλα τα στοιχεία για ένα καλογυρισμένο φιλμ ή μια καθηλωτική σειρά.

Tα ντοκιμαντέρ που θα δούμε στο Netflix τον Φεβρουάριο

Πρεμιέρες που μπαίνουν δυνατά στο δεύτερο μήνα του έτους και υπόσχονται γέλιο, ενδιαφέρουσες πληροφορίες, αλλά και αξέχαστες στιγμές.

Απόψε (03/02) στην TV: Μια ιδιοφυής σκορσέζικη ιστορία αγάπης

Μία ταινία-αριστούργημα από τον μεγαλύτερο εν ζωή αμερικάνο σκηνοθέτη, Μάρτιν Σκορσέζε.

Οι σειρές που έρχονται τον Φεβρουάριο του 2026 στο Netflix

Αν αναζητάτε αφορμές για να χουχουλιάσετε στον καναπέ, τσεκάρετε την παρακάτω λίστα και σημειώστε τις προτάσεις που σας περιμένουν.

Απόψε (01/02) στην TV: Οσκαρικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ με τον Τομ Χανκς

Συνεχίζοντας στη σκηνοθετική λογική του "Λίνκολν", ο Στίβεν Σπίλμπεργκ προτάσσει το ανθρώπινο δράμα και τις ψυχολογικές εντάσεις.