
Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον τελικό του Champions League μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο 3 Ιουνίου. Μέχρι να φτάσουμε στο Κάρντιφ, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας Ευρώπης, η COSMOTE TV, η συνδρομητική πλατφόρμα που θα μεταδώσει τον αγώνα με δική της παραγωγή, θα καλύψει όλα τα σημαντικά γεγονότα που αφορούν στις δύο ομάδες.
Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου και κάθε μέρα στις 21:00, θα μεταδίδεται από το COSMOTE SPORT1HD η εκπομπή «UEFA Champions League: The Final» με τους Τάσο Κολλίντζα και Μιχάλη Τσόχο. Στη διάρκεια της εκπομπής θα παρακολουθήσουμε τις αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών κατά τη διάρκεια των Media Days (δηλαδή των συναντήσεων των συντελεστών των ομάδων με τους δημοσιογράφους), που έχουν εξασφαλίσει αποκλειστικά για την COSMOTE TV ο Μάνος Σπανόπουλος στο Τορίνο και ο Δημήτρης Ξαρλής στη Μαδρίτη.
Η πρώτη εκπομπή, τη Δευτέρα 29 Μαΐου, είναι αφιερωμένη στην Γιουβέντους. Ο Μάνος Σπανόπουλος από το Τορίνο θα μεταφέρει το κλίμα από την ιταλική πόλη λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ραντεβού. Στην εκπομπή, θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών της πρωταθλήτριας Ιταλίας και όλες οι δηλώσεις από τη Media Day. Ακόμα, θα προβληθούν ειδικά αφιερώματα στον προπονητή της Γιουβέντους, Μαξ Αλέγκρι, και στον μέσο της, Μίραλεμ Πιάνιτς, καθώς και στην πορεία της ομάδας προς τον 9ο τελικό της ιστορίας της. Θα προβληθεί επίσης αποκλειστική συνέντευξη του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζιαντομένικο Μέστο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τους Κιελίνι και Μπαρτζάλι από την κοινή τους παρουσία στις μικρές Εθνικές της Ιταλίας.
Από την Τετάρτη 31 Μαΐου το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στο Κάρντιφ, όπου η COSMOTE TV, με τους απεσταλμένους της Χρήστο Σωτηρακόπουλο, Αντρέα Παλομπαρίνι, Στέφανο Αβραμίδη και Γιάννη Κυφωνίδη, καθώς και μεγάλο τεχνικό επιτελείο, θα κάνει τη δική της παραγωγή κάλυψης του τελικού, με κάμερες στον αγωνιστικό και στη ζώνη συνεντεύξεων για τις αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν και μετά τον αγώνα.
Την ημέρα του τελικού θα ξεκινήσει στις 19:00 η εκπομπή «UEFA Champions League: The Final», που θα μεταδοθεί από το στούντιο της COSMOTE TV σε διαρκή σύνδεση με το Millennium Stadium του Κάρντιφ και με τη συμμετοχή πολλών καλεσμένων.
Ο τελικός του Champions League θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 21:45 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ HD και το COSMOTE SPORT1HD της COSMOTE TV. Οι φίλοι της Γιουβέντους μπορούν να παρακολουθήσουν σήμερα Δευτέρα 29 Μαΐου μία ανοιχτή προπόνηση της ομάδας στο Facebook ή στην ιστοσελίδα της ομάδας, καθώς και ένα Q&A με παίκτες της ομάδας στο Facebook ή το Twitter με hashtag #ItsTimeToAsk. Δες τα trailers για την κάλυψη του τελικού από την COSMOTE TV: