Ο «Sherlock» επιστρέφει στη δράση στην COSMOTE TV

Ο πολυαναμενόμενος τέταρτος κύκλος της σειράς-φαινόμενο κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με τη Μεγάλη Βρετανία την Πρωτοχρονιά.

Ο «Sherlock» επιστρέφει στη δράση στην COSMOTE TV

Η νέα χρονιά φέρνει στους φίλους της καλής τηλεόρασης ένα καταπληκτικό δώρο! Ο πολυαναμενόμενος τέταρτος κύκλος του «Sherlock» κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 4HD ταυτόχρονα με τη Μεγάλη Βρετανία, ανήμερα την Πρωτοχρονιά στις 23:00, ενώ μπορείς να παρακολουθήσεις όλα τα νέα επεισόδια όπου και όποτε το επιθυμείς, χάρη στις on demand και on the go υπηρεσίες του υβριδικού περιβάλλοντος της COSMOTE TV. Η βραβευμένη με 12 BAFTA και 9 Emmy σειρά του BBC ξεκινάει τον τέταρτο κύκλο της με το επεισόδιο «The Six Thatchers» (σε σενάριο Mark Gatiss), όπου ο Σέρλοκ περιμένει την μεταθανάτια κίνηση του Moriarty. Εντωμεταξύ μία νέα υπόθεση απασχολεί τη Scotland Yard, ωστόσο τον Sherlock προβληματίζει το γεγονός ότι κάποιος καταστρέφει φωτογραφίες της πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, Margaret Thatcher. Η υπόθεση σχετίζεται με το παρελθόν της Mary Morstan, η οποία μαζί με τον Watson περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Στους κεντρικούς ρόλους του Sherlock Holmes και του Dr. John Watson επιστρέφουν οι βραβευμένοι με Emmy Benedict Cumberbatch και Martin Freeman. Στον ρόλο του Mycroft Holmes ο Mark Gatiss, σε εκείνον του επιθεωρητή Lestrade ο Rupert Graves, η Una Stubbs υποδύεται την κυρία Hudson, η Amanda Abbington τη Mary Morstan/Watson και η Louise Brealey τη Molly Hooper.

Τα επόμενα δύο επεισόδια του «Sherlock», «The Lying Detective» και «The Final Problem», με τα οποία ολοκληρώνεται ο κύκλος (αλλά όχι και η σειρά), θα προβληθούν στις 14 και 21 Ιανουαρίου, στις 23:00, στο COSMOTE CINEMA 4HD. Στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, την on demand ταινιοθήκη της COSMOTE TV με επιλεγμένο περιεχόμενο από τα κινηματογραφικά κανάλια και το OTE HISTORY. Όλα τα επεισόδια μπορείς επίσης να τα γράψεις σε ενσωματωμένο ή εξωτερικό σκληρό δίσκο ή να τα παρακολουθήσεις σε κινητές συσκευές και σταθερό υπολογιστή. Δες το teaser του τέταρτου κύκλου του «Sherlock»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.