Ο πολυμήχανος MacGyver επιστρέφει στην COSMOTE TV

Το reboot της κλασικής σειράς περιπέτειας των ’80s κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 4HD την Τετάρτη 14/12.

Ο πολυμήχανος MacGyver επιστρέφει στην COSMOTE TV

Στα μέσα των ’80s, το τηλεοπτικό ίνδαλμα κάθε αγοριού ήταν ο μυστικός πράκτορας MacGyver, ο οποίος σαν ένας σύγχρονος Houdini μπορούσε να ξεφεύγει από κάθε δύσκολη κατάσταση χρησιμοποιώντας όποιο αντικείμενο έβρισκε μπροστά του. Εξοπλισμένος με επιστημονικές γνώσεις, εφευρετικότητα και, φυσικά, τον ελβετικό σουγιά του, ο δυναμικός αυτός χαρακτήρας επιστρέφει σε ένα reboot εκείνης της τηλεοπτικής σειράς, που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 14/12 στο COSMOTE CINEMA 4HD και, χάρη στις υπηρεσίες του νέου υβριδικού περιβάλλοντος της COSMOTE TV, μπορούμε να παρακολουθούμε όπου και όποτε το επιθυμούμε. To «MacGyver», είναι μια δραματική σειρά δράσης και περιπέτειας για τον εικοσάρη Angus MacGyver (Lucas Till, «X-Men: Απόκαλιψ»), ο οποίος δημιουργεί μια μυστική οργάνωση στο εσωτερικό της αμερικανικής κυβέρνησης, όπου χρησιμοποιεί το εξαιρετικό ταλέντο του για αντισυμβατική επίλυση προβλημάτων και την τεράστια επιστημονική του γνώση για να σώζει ζωές. Μαζί στην ομάδα του σε αποστολές υψηλού κινδύνου σε όλο τον κόσμο είναι ο αποστάτης πρώην πράκτορας της CIA, Jack Dalton (George Eads, «CSI»), η Patricia Thornton (Sandrine Holt, «House of Cards»), μια πρώην πράκτορας που έγινε διευθύντρια επιχειρήσεων, και η Riley Davis (Tristin Mays, «The Vampire Diaries»), μια απρόβλεπτη χάκερ. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών Υπηρεσιών, ο MacGyver αναλαμβάνει την ευθύνη να σώσει τον κόσμο, οπλισμένος με την ευρηματικότητα του και λίγο περισσότερο από μια τσίχλα κι έναν συνδετήρα! Χαιρόμαστε που θα ξανασυναντηθούμε με έναν από τους αγαπημένους ήρωες των παιδικών μας χρόνων!

Το «MacGyver» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 14/12 στο COSMOTE CINEMA 4HD στις 22:00 και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα. Με τις νέες υπηρεσίες της COSMOTE TV, της τηλεόρασης του Ομίλου OTE, μπορείς να γράφεις τα επεισόδια σε ενσωματωμένο ή εξωτερικό σκληρό δίσκο (PVR), να γυρνάς πίσω το χρόνο στο πρόγραμμα μέχρι και 48 ώρες (COSMOTE REPLAY TV) και να έχεις το πρόγραμμα της πλατφόρμας στις κινητές συσκευές σου, ώστε να παρακολουθήσεις τη σειρά όπου και όποτε το επιθυμείς. Δες ένα βίντεο με τα stunts στο «MacGyver»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.