Ολοήμερο αφιέρωμα της ΕΡΤ στο Χαμόγελο του Παιδιού

Τη Δευτέρα 21/11 τηλεοπτικές εκπομπές της ΕΡΤ1 και ραδιοφωνικές του Πρώτου Προγράμματος θα παρουσιάσουν θεματικά αφιερώματα στη δράση του οργανισμού.

Ολοήμερο αφιέρωμα της ΕΡΤ στο Χαμόγελο του Παιδιού

21 χρόνια δράσης έχει συμπληρώσει το Χαμόγελο του Παιδιού, πραγματοποιώντας το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, να δημιουργηθεί ένας οργανισμός που να προσφέρει στα παιδιά αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον και σεβασμό. Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, η ΕΡΤ1 και το Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας θα παρουσιάζουν όλη την ημέρα θεματικά αφιερώματα στο έργο του οργανισμού, ο οποίος, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, έχει έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Αναλυτικά από το δελτίο Τύπου:

Aπό νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, όλες οι εκπομπές και τα δελτία Ειδήσεων της ΕΡΤ1 θα φιλοξενήσουν εκτεταμένα θεματικά αφιερώματα με επίκεντρο τις δράσεις του Χαμόγελου του Παιδιού για την υγεία, τη σχολική βία, την παιδική φτώχεια, τις εξαφανίσεις ανηλίκων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μετανάστες. Με ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία της Ελλάδας και προσκεκλημένους στο στούντιο επιστήμονες, εθελοντές και ανθρώπους από κάθε τομέα του δημόσιου βίου, η ΕΡΤ1 θα ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για την πολυετή και πολυσχιδή δράση της οργάνωσης.

Το τηλεοπτικό αφιέρωμα της ΕΡΤ1 θα κορυφωθεί στις 22:00 με ένα ειδικό επεισόδιο της εκπομπής «Focus» με παρουσιαστές τον Πάνο Χαρίτο και την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη. Μαζί τους στο στούντιο θα βρεθούν ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Σπύρος Χαριτάτος, η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Κώστας Βουτσάς, η Λένα Αλκαίου, η Μελίνα Μακρή και η Τάνια Τρύπη. Στο πλαίσιο της εκπομπής θα παρουσιαστούν επίσης προσωπικές ιστορίες από εθελοντές, εργαζόμενους και παιδιά που μεγάλωσαν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Την ίδια ημέρα, το Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας τροποποιεί αναλόγως το πρόγραμμά του, με θεματικά αφιερώματα σε όλες τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, ενώ ειδικά ωριαία αφιερώματα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα παρουσιάσουν στις 10.00 ο Γιώργος Πίκουλας και στις 18.00 η Ευανθία Ξυνού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

3 σειρές που ανυπομονούμε να δούμε στο Netflix

Ο δημιουργός του "Peaky Blinders", Στίβεν Νάιτ, ο Τζουντ Λο και η Τόνι Κολέτ έρχονται στις οθόνες μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
11/09/2025

Απόψε (11/9) στην TV: μία ρομαντική κομεντί

Ένας καθηγητής φιλοσοφίας ερωτεύεται απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Η εξωφρενική περίπτωση του Τσάρλι Σιν

Ο αμφιλεγόμενος ηθοποιός μιλάει για το παρελθόν του στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, "aka Charlie Sheen". Και σίγουρα θα έχει πολλά να πει.

Το "House of Guiness" μας υπόσχεται ζεστό, οικογενειακό δράμα (trailer)

Η νέα σειρά του Netflix μας μεταφέρει στο ταραχώδες Δουβλίνο του 1868.

Τοπ ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Παλιά αγαπημένα και νέες κινηματογραφικές επιλογές έρχονται στην πλατφόρμα.

Σάρωσε σε τηλεθέαση το Λιθουανία-Ελλάδα για το Ευρωμπάσκετ

Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ απογείωσε το μέσο μερίδιο τηλεθέασης για την ΕΡΤ1.

Οι καλύτερες σειρές που βλέπουμε αυτή τη στιγμή

Αυτές είναι οι παραγωγές που θέλεις να βάλεις στη watchlist σου για τις επόμενες μέρες.