«Berlin Station»: Στον κόσμο της σύγχρονης κατασκοπίας

Ένα αγωνιώδες κυνήγι κατασκόπων ξεκινά στη νέα συναρπαστική σειρά του OTE CINEMA 4HD από τη Δευτέρα 17/10 στις 23:00.

«Berlin Station»: Στον κόσμο της σύγχρονης κατασκοπίας

Ποιες ιστορίες συντάραξαν τη διεθνή κοινή γνώμη τα τελευταία χρόνια; Μα, φυσικά, εκείνες του Edward Snowden και του Julian Assange με τις καυτές αποκαλύψεις τους! Ο απόηχος αυτών των ιστοριών φτάνει στο «Berlin Station», μία δημιουργία του Αμερικανού συγγραφέα Olen Steinhauer, του Αμερικανού συγγραφέα που οι φίλοι της κατασκοπικής λογοτεχνίας γνωρίζουν πολύ καλά από τις σειρές βιβλίων «The Yalta Boulevard Sequence» και «The Milo Weaver Trilogy».

«Berlin Station»: Στον κόσμο της σύγχρονης κατασκοπίας - εικόνα 1

Το «Berlin Station» ακολουθεί τον Daniel Miller (ο Richard Armitage του «Hannibal» και του «Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών»), έναν μυστικό πράκτορα που μόλις έφτασε στο σταθμό της CIA στο Βερολίνο της Γερμανίας. Ο Daniel έχει μια μυστική αποστολή: να προσδιορίσει την ταυτότητα ενός διάσημου πληροφοριοδότη κρυμμένου πίσω από την ταυτότητα του «Thomas Shaw». Καθοδηγούμενος από ένα βετεράνο κατάσκοπο, τον Hector DeJean (ο βραβευμένος με BAFTA για τη βιογραφική τηλεταινία «Not Only But Always», Rhys Ifans) ο Daniel μαθαίνει να τα βγάλει πέρα με τον σκληρό κόσμο του πράκτορα που είναι υπεύθυνος για τον τομέα, με το τρέξιμο, την παραπλάνηση, τον κίνδυνο και τους ηθικούς συμβιβασμούς. Όταν μπαίνει βαθύτερα στους σκοτεινούς μηχανισμούς της γερμανικής πρωτεύουσας και αποκαλύπτει τα νήματα μιας συνωμοσίας που οδηγεί πίσω στην Ουάσιγκτον, ο Daniel αναρωτιέται: μπορεί κανείς να είναι ποτέ ο ίδιος έπειτα από μια απόσπαση στο Βερολίνο;

«Berlin Station»: Στον κόσμο της σύγχρονης κατασκοπίας - εικόνα 2

Δράση, σκοτεινές συνωμοσίες και ίντριγκες, αλλά και τα ηθικά διλήμματα ενός κατασκόπου σε ένα δι-ατλαντικό κυνηγητό που συνυπογράφει σεναριακά ο Kyle Bradstreet (μέλος του team του «Mr. Robot», που βραβεύτηκε με Emmy). Πολύ ενδιαφέρον το team των σκηνοθετών, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν ο Joshua Marston (βραβευμένος στην Μπερλινάλε για τη «Συγχώρεση του Αίματος») και ο Giuseppe Capotondi (της βραβευμένης στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας «La Doppia Ora»), και ο Michaël R. Roskam (της σοκαριστικής κινηματογραφικής «Μοσχαροκεφαλής»).

Το «Berlin Station» κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 4HD τη Δευτέρα 17/10 στις 23:00 και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα. Δείτε το teaser και ένα overview της σειράς:



Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.