ΕΡΤ: Ένας χρόνος μετά την επαναλειτουργία

Ένας απολογισμός και τα επόμενα βήματα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης παρουσιάστηκαν σήμερα Τετάρτη 8/6 από στελέχη της διοίκησης της ΕΡΤ.

ΕΡΤ: Ένας χρόνος μετά την επαναλειτουργία

Ένα χρόνο μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, στελέχη της διοίκησης παρουσίασαν σήμερα Τετάρτη 8/6 έναν απολογισμό των δράσεων καθώς και το σχεδιασμό των επόμενων βημάτων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε σε θέματα που αφορούν στο δύσκολο εγχείρημα της επαναλειτουργίας μετά το «μαύρο» του 2013, σε αντιξοότητες και προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά χάρη στην προσπάθεια των εργαζομένων («Τίποτα από όλα όσα πετύχαμε αυτούς τους μήνες δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των εργαζομένων», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης), στην επιτυχή κάλυψη όλων των μεγάλων γεγονότων της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας, αλλά και τις πρωτοβουλίες της ΕΡΤ για σημαντικά κοινωνικά θέματα, όπως το προσφυγικό και η ανθρωπιστική κρίση.

Δόθηκαν επίσης στοιχεία για τους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας όσον αφορά στο νέο ορόγραμμα, τις διαδικτυακές υπηρεσίες, την επέκταση του δορυφορικού προγράμματος σε όλο τον κόσμο και το ευρύτερο άνοιγμα της ΕΡΤ στην κοινωνία. Την αναγκαιότητα αποσαφηνισμού της «οραματικής στόχευσης για το ποια ΕΡΤ θέλουμε» εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΔΣ Διονύσης Τσακνής.

Εδώ θα διαβάσετε τον απολογισμό των δράσεων και τους μελλοντικούς στόχους που παρουσίασαν οι γενικοί διευθυντές και οι διευθυντές της ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Απόψε (14/01) στην TV: Μία αυθεντική και αναπάντεχα ανθρώπινη ματιά στην απομόνωση

Η ιστορία ενηλικίωσης ενός νεαρού κυνηγού απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Αξίζει να δεις το 'Landman' στο Netflix;

Η δημοφιλής σειρά με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον είναι πλέον διαθέσιμη και ζητάει την προσοχή σου.

Πού μπορείς να δεις τις βραβευμένες ταινίες και σειρές των φετινών Χρυσών Σφαιρών

Αμαρτωλοί, Μία Μάχη Μετά Την Άλλη, The Pitt, Dying for Sex και πολλοί ακόμα τίτλοι.

Apple TV: Ρεκόρ τηλεθέασης για την πλατφόρμα χάρη στην "πιο δημοφιλή σειρά που είχαν ποτέ"

Ποια από τις επιτυχημένες σειρές του Apple TV τους έφερε 36% αύξηση στους χρήστες μέσα στον Δεκέμβριο;

Eurovision 2026: Στον πρώτο ημιτελικό η Ελλάδα - Πότε θα διαγωνιστεί

Aυτό το Σαββατοκύριακο, θα παρουσιαστούν σε πρώτη μετάδοση τα 28 τραγούδια που διεκδικούν φέτος την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό.

Απόψε (13/01) στην TV: Ο Λιαμ Νίσον σε έναν διαφορετικό ρόλο

Ο Κολέ-Σερά μας κρατά στην άκρη του καθίσματος απόψε στην ελληνική τηλεόραση.