Την Παρασκευή τα μεσάνυχτα η πρεμιέρα του νέου «House of Cards» στον OTE TV

Ο τέταρτος κύκλος του πολιτικού δράματος θα ξεκινήσει ακόμη νωρίτερα στο ειδικό κανάλι OTE Cinema House of Cards της συνδρομητικής πλατφόρμας.

Την Παρασκευή τα μεσάνυχτα η πρεμιέρα του νέου «House of Cards» στον OTE TV

Αυτή την ώρα μπορεί να τα έχετε παρατήσει όλα και να βλέπετε από την αρχή το «House of Cards» στο νέο κανάλι που δημιούργησε ο OTE TV. Το OTE Cinema House of Cards ξεκίνησε την εκπομπή του σήμερα το πρωί στις 09:00, παρακολουθώντας από το πρώτο επεισόδιο την ανέλιξη του Frank Underwood (Kevin Spacey) με τη βοήθεια της συζύγου του Claire Underwood (Robin Wright) και καταλήγοντας στον πολυαναμενόμενο τέταρτο κύκλο της σειράς. Κι ενώ είχε ανακοινωθεί ότι ο νέος κύκλος θα προβαλλόταν (υποτιτλισμένος και ολόκληρος, στο μοντέλο του Netflix) από το Σάββατο 5/3 το μεσημέρι, τελικά η πρεμιέρα μεταφέρθηκε ακόμη νωρίτερα, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 4/3 προς το Σάββατο. Αν είχατε σχέδια που δεν μπορείτε να ακυρώσετε (αν και όλα μπορούν να περιμένουν προκειμένου να μάθετε αν η Claire πράγματι παράτησε τον Frank), μια δεύτερη προβολή του τέταρτου κύκλου θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 13:00. Το OTE Cinema House of Cards, το πρώτο ειδικό κανάλι που δημιουργείται παγκοσμίως για τη σειρά, θα προβάλλει στη συνέχεια σε λούπα τους τέσσερις κύκλους, μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα 14/3, ενώ υπάρχει δυνατότητα εγγραφής σε PVR, για να τους παρακολουθήσετε όποτε βρείτε χρόνο.

Το «House of Cards» είναι διασκευή μιας μίνι σειράς του BBC και βασίζεται σε μυθιστόρημα του Michael Dobbs. Αυτό το πολιτικό δράμα, που ασχολείται με το βρώμικο παιχνίδι της πολιτικής, έβαλε το Netflix δυναμικά στην παραγωγή πρωτότυπης μυθοπλασίας. Οι δύο πρωταγωνιστές του βραβεύτηκαν με Χρυσή Σφαίρα, ενώ Emmy σκηνοθεσίας για τον πιλότο κέρδισε ο David Fincher, ένας από τους παραγωγούς της σειράς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.