Καλά Χριστούγεννα από τον Bill Murray και το Netflix

Στο σπέσιαλ εορταστικό πρόγραμμα της online streaming πλατφόρμας εμφανίζονται γνωστά ονόματα από τον George Clooney μέχρι τη Miley Cyrus.

Καλά Χριστούγεννα από τον Bill Murray και το Netflix

Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να εμφανιστεί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή σου... Εκτός κι αν είναι ο Bill Murray και τη μάζωξη σκηνοθετεί η Sofia Coppola! Στο σπέσιαλ εορταστικό πρόγραμμα που θα προβληθεί στο Netflix στις 4/12 (έτσι, για να μπαίνουμε νωρίς στο πνεύμα των γιορτών), ο ηθοποιός υποτίθεται ότι έχει ετοιμάσει ένα show στο νεοϋορκέζικο ξενοδοχείο «The Carlyle», ωστόσο μια χιονοθύελλα εμποδίζει τους επίσημους προσκεκλημένους του να παραβρεθούν. Εκείνος δεν αποθαρρύνεται και αποφασίζει να το γιορτάσει με το προσωπικό του ξενοδοχείου και όποιον περάσει τυχαία από εκεί. Η... τύχη φέρνει, λοιπόν, τους Amy Poehler, George Clooney, Michael Cera, Chris Rock, Rashida Jones, Jason Schwartzman, Miley Cyrus και Maya Rudolph – μόνο ο Πάπας και ο Paul MacCartney λείπουν από την ομήγυρη! Δείτε το trailer και... Murray Christmas!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.