Υπογεννητικότητα και λύσεις στον «Ορίζοντα»

Η εκπομπή του Σωτήρη Δανέζη επιστρέφει την Κυριακή 29/11 στο MEGA, παρουσιάζοντας ανησυχητικά στοιχεία για το δημογραφικό, αλλά και ένα χωριό που μοιάζει να έχει λύσει το πρόβλημα. 

Υπογεννητικότητα και λύσεις στον «Ορίζοντα»

Στη Χρυσομηλιά της Καλαμπάκας, δύο στις τρεις οικογένειες είναι πολύτεκνες. Είμαστε πολύ περίεργοι να μάθουμε πώς συμβαίνει αυτό, παρακολουθώντας την πρώτη εκπομπή για τη σεζόν του «Ορίζοντα». Ο Σωτήρης Δανέζης παρουσιάζει τις ανησυχητικές δημογραφικές τάσεις, που δείχνουν ότι σε μερικές δεκαετίες, λόγω υπογεννητικότητας και αύξησης του προσδόκιμου ζωής, ο πληθυσμός της Ελλάδας μπορεί να μειωθεί κατά 2,5 εκατομμύρια και ο ένας στους δύο κατοίκους να είναι πάνω από 65 ετών. Η επίσκεψη στη Χρυσομηλιά μπορεί να κρύβει μια λύση...

Η δημοσιογραφική έρευνα του «Ορίζοντα» με τίτλο «Τα παιδιά της Χρυσομηλιάς» θα προβληθεί την Κυριακή 29/11 στις 23.10, στο MEGA. Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Πρεμιέρα για τις "Ρίζες" του Θανάση Ευθυμιάδη

Φυσιολατρία και πνευματικότητα, μακριά από στερεοτυπικούς κανόνες. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε έναν καινούργιο τρόπο ζωής;

28/09/2022

"Το Κόκκινο Ποτάμι": Η ιστορία συνεχίζεται στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων

Η ιστορική-δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη επιστρέφει στο Open. Τι νέο περιμένει τους χαρακτήρες;

Πόσο αυστηρώς ακατάλληλη είναι τελικά η "Ξανθιά";

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο φεστιβάλ Βενετίας, όπου δίχασε κοινό και κριτικούς, η πολυαναμενόμενη βιογραφία της Μέριλιν Μονρό προβάλλεται τώρα στην πλατφόρμα του Netflix.

Όλα όσα μάθαμε για το "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Παρακολουθήσαμε ένα αποκλειστικό απόσπασμα του "Maestro" που θα προβληθεί στο Mega και συζητήσαμε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τη σειρά που ο ίδιος χαρακτηρίζει ως την καλύτερη δουλειά του. Ναι, η επιστροφή του δεν είναι τυχαία το μεγαλύτερο γεγονός της τηλεοπτικής σεζόν.

Χάος, μπάχαλα και μολότοφ στην "Athena" του Ρομέν Γαβρά

Η νέα ταινία του ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη έκανε πρεμιέρα στο Netflix και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας για το βιτριολικό κινηματογραφικό "αντάρτικο πόλης".

Το "Μαύρο Ρόδο" κάνει πρεμιέρα στο Mega

To ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη για έναν απαγορευμένο έρωτα γίνεται σειρά στο Mega.

Οι πρώτες εικόνες από την 3η σεζόν της "Emily in Paris"

Έρωτας, δράμα και πολλά εμπνευσμένα outfits έρχονται στις νέες περιπέτειες της Λίλι Κόλινς στη γαλλική πρωτεύουσα.