Ποιος άλλος έχει σειρά για... σειρές;

Η μουσική υπηρεσία Tidal αλλά και η κατασκευάστρια video games Activision Blizzard επεκτείνονται στην παραγωγή τηλεοπτικών σειρών.

Ποιος άλλος έχει σειρά για... σειρές;

Μα ποιος άλλος πια θα κάνει σειρές; Μήπως το E TV; Το Tidal, η υπηρεσία streaming μουσικής του Jay Z που έχει να ανταγωνιστεί το Spotify και το Apple Music, προχωράει στην παραγωγή δύο σειρών, ώστε να προσφέρει στους συνδρομητές της –τι άλλο;– «την καλύτερη εμπειρία», καθώς και μια πλατφόρμα έκφρασης σε δημιουργούς που δεν βρίσκουν αλλού βήμα. Το «Money & Violence» έκανε με αυτοχρηματοδότηση τον πρώτο κύκλο του στο YouTube και απέκτησε φανατικό κοινό περιγράφοντας την καθημερινότητα μιας ομάδας κακοποιών στη γειτονιά Flatbush του Brooklyn – το Tidal παρήγγειλε από το δημιουργό της και πρωταγωνιστή Moise Verneau έναν δεύτερο κύκλο, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται αποκλειστικά από την υπηρεσία τον Ιανουάριο. Η δεύτερη σειρά, το «No Small Talk» είναι μια σειρά πορτρέτων stand-up κωμικών, με παρουσιαστή τον ραδιοφωνικό παραγωγό και τηλεπαρουσιαστή Cipha Sounds. Δείτε την πρώτη σεζόν του «Money & Violence»:



Η Activision Blizzard, μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες video games, που δεν της έφτασε η πρόσφατη απόκτηση της King Digital Entertainment («Candy Crush»), ανακοίνωσε ότι δημιουργεί στούντιο παραγωγής σειρών και ταινιών. Το πρώτο της project είναι η σειρά κινουμένων σχεδίων «Skylanders Academy», που βασίζεται στη σειρά toys-to-life βιντεοπαιχνιδιών «Skylanders» – τη φωνή του στον Spyro θα δώσει ο Justin Long. Το βαρύ πυροβολικό, το franchise «Call of Duty» θα μεταφερθεί στο σινεμά, ενώ είναι πιθανό να εμπνεύσει και τηλεοπτικές σειρές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.