Νέο πρόγραμμα Nova: Από τη Super League στον Scorcese

Οι άνθρωποι της Nova παρουσίασαν σε μια ατμοσφαιρική βραδιά ένα πρόγραμμα που «απογειώνει», «εμψυχώνει» και «μας κάνει να ονειρευόμαστε».

Νέο πρόγραμμα Nova: Από τη Super League στον Scorcese

Την Τετάρτη το βράδυ στο «Gazarte», ο πιανίστας Γιάννης Κυριμκυρίδης κάθισε στο πιάνο για να «δέσει» με γνωστά μουσικά μοτίβα τους βασικούς άξονες και τα highlights του νέου προγράμματος της Nova, αλλά και να συνοδεύσει το βαλς που χόρεψαν η Κατερίνα Κασκανιώτη, Forthnet Platform and Content Executive Director, και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, παρουσιαστής του εβδομαδιαίου μαγκαζίνο «Lifetime» στο κανάλι Novalifε. Σε αυτή την παρουσίαση, οι άνθρωποι της συνδρομητικής πλατφόρμας υποσχέθηκαν με θεατράλε διάθεση για τη σεζόν 2015-2016 πρόγραμμα που «απογειώνει», «εμψυχώνει» και «μας κάνει να ονειρευόμαστε», κάνοντας παράλληλα μια επίδειξη της πιο «“εξελιγμένης” εμπειρίας θέασης» μέσα από τον νέο αποκωδικοποιητή Novabox (για «πάγωμα», εγγραφή και επανάληψη του ζωντανού προγράμματος).

Το πρόγραμμα που «απογειώνει» είναι αυτό που απολαμβάνουν οι συνδρομητές του Nova 3Play: τα highlights από τα 250 κανάλια της υπηρεσίας είναι η άφιξη του «Ellen DeGeneres Show» στο ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε (όπου προβάλλονται ανανεωμένες και οι ανανεωμένες ελληνικές παραγωγές «Lifetime» και «Λαμπατέρ»), η προσθήκη των καναλιών FOX Sports HD, ARTE HD και MTV Live HD, καθώς και η αφρόκρεμα των αμερικανικών σειρών μέσα από τα κανάλια FOX και FOX Life.

Στα κανάλια Novasports, το πρόγραμμα που «εμψυχώνει» φέρνει στους φιλάθλους: Super League, Basket League, Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ, Ευρωλίγκα, Volley League, αντρικό και γυναικείο πρωτάθλημα πόλο Α1 κατηγορίας, τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Γαλλίας, Πορτογαλίας, Ολλανδίας και Ρωσίας, καθώς και το τουρνουά τένις του Wimbledon – όλα αυτά πλαισιωμένα από εξειδικευμένες ενημερωτικές εκπομπές.

Τρίτος άξονας της παρουσίασης το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema. Αυτό «μας κάνει να ονειρευόμαστε» με οσκαρικές πρεμιέρες, σειρές του HBO όπως το «Show Me a Hero» από τον δημιουργό του «The Wire» (έχει ξεκινήσει και δεν πρέπει να το χάσετε) και το πολυαναμενόμενο «Vinyl» του Martin Scorcese, εποχιακές ζώνες (γίνονται Χριστούγεννα χωρίς το Nova Christmas;), λαμπερές τελετές απονομών, το «Game of Thrones» σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική και αναδρομή στο έπος του Star Wars πριν την πρεμιέρα της 7ης ταινίας της σειράς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.