4 ειδήσεις για την ελληνική TV

Το Action24 σε προεκλογικό ρυθμό, Καμπουράκης-Οικονομέας και το σαββατοκύριακο, τα τέκνα των κακών της Disney σε μιούζικαλ και μαραθώνιοι σειρών στα Novacinema.

4 ειδήσεις για την ελληνική TV

Το Action24 παίρνει ένα δημοφιλές hashtag και το κάνει τίτλο σε μία από τις ενημερωτικές εκπομπές του με τις οποίες μπαίνει σε προεκλογικό ρυθμό από την Τρίτη 1/9. Αναλυτικά: Ο Γιώργος Λαμπράκος θα συντονίζει τo «Briefing» της δημοσιογραφικής ομάδας του καναλιού (18:00), ο Γιώργος Κουβαράς θα αναλύει την πολιτική επικαιρότητα στο «Evening Report» στις 21:30 (από την πρεμιέρα και κάθε Τρίτη ο Γιώργος Αράπογλου θα παρουσιάζει δημοσκόπηση της Pulse), εναλλασσόμενοι παρουσιαστές θα αναλάβουν την προεκλογική ενημέρωση στο «#ekloges2015_round2» (23:00), ενώ κάθε Κυριακή στις 21:30 ο Αντώνης Λιάρος θα συνοψίζει την προηγούμενη και θα μας προετοιμάζει για την επόμενη εβδομάδα στο «Next Week».

4 ειδήσεις για την ελληνική TV - εικόνα 1

Εκτάκτως μέχρι και το Σάββατο 19/9 , η εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα θα μεταδίδεται και το σαββατοκύριακο, από τις 07:00 μέχρι τις 10:00.

4 ειδήσεις για την ελληνική TV - εικόνα 2

Τα τέκνα των κακών του ντισνεϊκού σύμπαντος χορεύουν και τραγουδούν σε μιούζικαλ! Η τηλεταινία «Η Επόμενη Γενιά» διαδραματίζεται στο βασίλειο του Auradon, το οποίο έχουν δημιουργήσει η Πεντάμορφη και το Τέρας μετά το γάμο τους. Ο γιος τους πρίγκιπας Ben αποφασίζει λίγο πριν τη στέψη του να επιτρέψει στους απογόνους τεσσάρων κακών της Disney οι οποίοι ζουν στο Νησί των Χαμένων, της Maleficent, του Jafar, της Cruella de Vil και της Κακιάς Βασίλισσας, να φοιτήσουν στο ίδιο σχολείο με τους απογόνους των «καλών» ηρώων. Αν και τα παιδιά με το βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό φτάνουν στο σχολείο με διαβολικά σχέδια, τελικά τα εγκαταλείπουν και μεταμορφώνονται σε «καλούς» χαρακτήρες, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη και χορογράφου Kenny Ortega, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την τριλογία «High School Musical». Η «Επόμενη Γενιά» είναι μέρος ενός νέου ντισνεϊκού franchise, το οποίο περιλαμβάνει σίκουελ (σιγά μην τελείωναν όλα εδώ!), βιβλία, soundtrack και σειρά animation. Θα προβληθεί στο Disney Channel (διαθέσιμο σε OTE TV, Nova, Cyta και hol) την Παρασκευή 18/9 στις 17:00.

4 ειδήσεις για την ελληνική TV - εικόνα 3
«Gotham»

Ο 2ος κύκλος του «Gotham» κάνει πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema στις 23/9 και ο 13ος κύκλος του «NCIS» στις 24/9 – και οι δύο πρεμιέρες 48 ώρες μετά την Αμερική. Θα προηγηθούν μαραθώνιοι των προηγούμενων κύκλων των δύο σειρών: το σαββατοκύριακο 12 & 13/9 θα προβληθούν όλα τα επεισόδια του 12ου κύκλου του αγαπημένου procedural «NCIS» (Novacinema 3, από τις 11:50), και το σαββατοκύριακο 19 & 20/9 ο 1ος κύκλος του «Gotham», που μας γυρίζει στην αρχή της μπατμανικής μυθολογίας (Novacinema 3, από τις 12:30).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.