Η STAR πλευρά της νέας σεζόν

Πρώτο δείγμα του νέου προγράμματος του STAR ένα τηλεπαιχνίδι μαγειρικής, καθημερινή σειρά της Άννας Αδριανού και η Ζήνα Κουτσελίνη μπροστά από τις κάμερες.

Η STAR πλευρά της νέας σεζόν

Το πρώτο κανάλι που δίνει μία πρόγευση ψυχαγωγικού προγράμματος (ή το δεύτερο, αν υπολογίσουμε τις μετεγγραφές του E TV) είναι το STAR, το οποίο ανακοίνωσε ότι τη νέα σεζόν θα προβάλλει ένα τηλεπαιχνίδι μαγειρικής, μία καθημερινή σειρά γραμμένη από την Άννα Αδριανού και μία καθημερινή εκπομπή με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Η STAR πλευρά της νέας σεζόν - εικόνα 1

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα είναι ο παρουσιαστής του «Blind Taste», όπου τέσσερις παίκτες κάθε εβδομάδα θα υποβάλλονται στην εξής δοκιμασία: καθημερινά θα εκτελούν την ίδια συνταγή και στη συνέχεια θα βαθμολογούν με κλειστά μάτια, χωρίς να γνωρίζουν τι δοκιμάζουν, το πιάτο των συμπαικτών τους ή το δικό τους. Ο Σκαρμούτσος θα βρίσκεται δίπλα τους από την ανακοίνωση της συνταγής μέχρι τη βαθμολογία του κάθε πιάτου, ενώ ο νικητής με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος της εβδομάδας θα φεύγει με 1.000 ευρώ και... τυφλή εμπιστοσύνη στις μαγειρικές του ικανότητες. Δείτε το trailer του πρωτότυπου format:



Η STAR πλευρά της νέας σεζόν - εικόνα 2

Υπάλληλοι της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος, stand-up κωμικοί, ανήλικες μητέρες, κυκλώματα τοκογλυφίας, μεταμοσχεύσεις ήπατος, σκοτεινές υιοθεσίες και ο... Αλέξανδρος Σταύρου. Μόνο οι εξωγήινοι λείπουν από τη νέα καθημερινή σειρά της Άννας Αδριανού με τίτλο «9 μήνες»! Όχι ότι έχει σημασία, καθώς η Αδριανού μπορεί να σκαρφιστεί κάθε απιθανότητα, αλλά η υπόθεση έχει ως εξής: «Τρεις γυναίκες, που είναι συγγενείς, και οι οικογένειές τους δοκιμάζονται όταν μεγάλα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια κι αλλάζουν τα πάντα μέσα τους και γύρω τους.» Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αλλάξουν την εικόνα που έχουμε για την ελληνική μυθοπλασία... Τις τρεις γυναίκες υποδύονται οι Ευγενία Σαμαρά, Μαρία Μιχαήλ και Αντωνία Χαραλάμπους, και πρωταγωνιστούν επίσης οι Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο κ.ά. Δείτε το teaser:



Η STAR πλευρά της νέας σεζόν - εικόνα 3

Για όσους δεν τη γνωρίζουν, η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία αναλαμβάνει την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής, έχει υπάρξει στέλεχος σε ιδιωτικά κανάλια κι έχει βάλει το χεράκι της στο «λαμπερό» τηλεοπτικό lifestyle των περασμένων χρόνων. Ως υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος του ALPHA από τον Αύγουστο του 2013, βρέθηκε δίπλα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για την οποία δήλωσε: «Χαίρομαι που μπόρεσα στην αρχή της Κωνσταντίνας να είμαι μαζί της. Ως Ζήνα θα την έκανα κεντρικό πρόσωπο σε όποιο κανάλι κι αν ήμουν. Είναι ένα πρόσωπο φωτεινό, βγάζει λάμψη.» Η Κουτσελίνη απομακρύνθηκε τελικά από τον ALPHA, οπότε και άλλαξε γνώμη για τη Σπυροπούλου... Πέρα από τη δήλωσή της για τη νέα θέση της μπροστά από τις κάμερες («Είδα στα μάτια τους ότι με πίστεψαν και τους πίστεψα») δεν έχει ανακοινωθεί ο χαρακτήρας της εκπομπής της, αλλά δεν δυσκολευόμαστε να τον μαντέψουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.