7 ειδήσεις για την ελληνική TV

Μεγάλη σοδειά υποψηφιοτήτων για Emmy για σειρές και τηλεταινίες της Nova, ανανεώσεις δικαιωμάτων προβολής αθλητικών διοργανώσεων και η Ανίτα Πάνια στο E TV. 

7 ειδήσεις για την ελληνική TV

83 υποψηφιότητες για Emmy ήταν η συνολική σοδειά των σειρών και των τηλεταινιών που έχουν μεταδοθεί ή θα μεταδοθούν από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Ανάμεσά τους το «Game of Thrones», η πρώτη σειρά που είδαμε ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ, το οποίο συγκέντρωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 24 υποψηφιοτήτων, το «Silicon Valley» (κι αυτό σε ταυτόχρονη μετάδοση), το «Olive Kitteridge», το «Boardwalk Empire», το «Gotham» και το «Bessie» (φωτό).

7 ειδήσεις για την ελληνική TV - εικόνα 1

«Έγραψα μια ιστορία για να πω ότι μέσα στη δυστυχία υπάρχουν χαραμάδες ευημερίας όπως αντίστοιχα και μέσα στο ευτυχισμένο νησί διαπράττονται συγκαλυμμένες φρικαλεότητες και αθλιότητες.» Στη στήλη «Βιβλιοπαρουσιάσεις» της ιστοσελίδας της ΕΡΤ, η καθηγήτρια Ψυχολογίας Φωτεινή Τσαλίκογλου γράφει ένα κείμενο για να παρουσιάσει το νέο βιβλίο της «Το ευτυχισμένο νησί: Μια μαγική ιστορία», ένα παραμύθι για τις αντιφατικές όσο και συμπληρωματικές πλευρές των πραγμάτων. Στην ίδια στήλη μπορείτε να βρείτε κείμενα γνωστών συγγραφέων με αφορμή την κυκλοφορία της νέας δουλειάς τους.

7 ειδήσεις για την ελληνική TV - εικόνα 2

«Ο ΕΣΑΚΕ έχει βρει έναν εξαιρετικό συμπαίκτη, τα κανάλια Novasports» ανέφερε ο πρόεδρός του Γιώργος Χαλβατζάκης χαιρετίζοντας την επέκταση της συμφωνίας μεταξύ ΕΣΑΚΕ και Nova. Το πρωτάθλημα της Basket League και συγκεκριμένα οι αγώνες 12 ομάδων από τις 14 που αγωνίζονται σ’ αυτό, θα προβάλλονται μέχρι και το 2017 στα αθλητικά κανάλια της Nova, ενώ συνεχίζεται η ειδική ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» κάθε Σάββατο στις 17:00, με ρεπορτάζ και αναλύσεις.

7 ειδήσεις για την ελληνική TV - εικόνα 3

Έως το 2018 θα παίζουν μπάλα στον OTE TV τα αστέρια του ισπανικού πρωταθλήματος. Η συνδρομητική πλατφόρμα απέκτησε τα δικαιώματα αποκλειστικής τηλεοπτικής μετάδοσης της La Liga, συμπληρώνοντας έτσι το εντυπωσιακό αθλητικό περιεχόμενο που φιλοξενεί στα αθλητικά της κανάλια (που θα εμπλουτιστούν με τα OTE Sport7HD και OTE Sport 8HD από τη νέα σεζόν). Να θυμίσουμε ότι εκτός από την απόκτηση των δικαιωμάτων του Champions League και του Europa League, ο OTE TV προχώρησε πρόσφατα στην ανανέωση του γερμανικού και του ιταλικού πρωταθλήματος, του NBA και της Formula 1.

7 ειδήσεις για την ελληνική TV - εικόνα 4

Άλλα τέσσερα παιχνίδια από την προετοιμασία του Ολυμπιακού θα προβάλουν αποκλειστικά τα κανάλια Novasports της Nova. Οι αγώνες θα προαγματοποιηθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία και της συμμετοχής της στο διεθνές τουρνουά φιλικών αγώνων Afyon Cup στην Τουρκία. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, καθώς και από την υπηρεσία Nova GO. Αναλυτικά:
Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ (Τρίτη 21/7 στις 20:30)
Ολυμπιακός-Αντάλιασπορ (Πέμπτη 23/7 στις 20:30)
Ολυμπιακός-Τβέντε (Τετάρτη 29/7 στις 20:00)
Ολυμπιακός-Φέγενορντ (Σάββατο 1/8 στις 21:00)

7 ειδήσεις για την ελληνική TV - εικόνα 5

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο Δημήτρης Τάκης και η Ράνια Τζίμα αναλαμβάνουν την (πολύ) πρωινή ενημέρωσή σας μέσα σ’ ένα καλοκαίρι σοβαρών πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων. Η εκπομπή «Πρωινό MEGA» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27/7, στις 06:45.

7 ειδήσεις για την ελληνική TV - εικόνα 6

«Νέο πρόγραμμα, νέα πρόσωπα, νέες συνήθειες» είναι το μότο του E TV καθώς προχωρά κανονικά η μεταμόρφωσή του σε ένα κανάλι τύπου ALTER. Νέο απόκτημα η «δυναμική, καυστική, ανθρώπινη, ροκ και αντισυμβατική» Ανίτα Πάνια, με την οποία το κανάλι υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας για δύο χρόνια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.