6 ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις για την ελληνική TV σήμερα

Πλούσιο αθλητικό θέαμα σε διαφορετικά κανάλια για όσους δεν είναι κολλημένοι με το ποδόσφαιρο, οι πρωτιές του MEGA (επιτέλους) και παλιό ιταλικό σινεμά στο Action24.

6 ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις για την ελληνική TV σήμερα

Τα πάνω-κάτω στη χώρα, τα πάνω-κάτω και στην τηλεθέαση… Χάρη στον σχεδόν ολοήμερο μαραθώνιο ενημέρωσης χτύπησε τρίτη πρωτιά το MEGA την Τρίτη 30/6 (οι προηγούμενες το Σάββατο 28/6 και την Κυριακή 29/6), αποδεικνύοντας την αμφιθυμική σχέση του κοινού με δημοσιογράφους και κανάλια για τα οποία εκφράζουν –πώς να το εκφράσω κομψά…– καχυποψία. Χθες, «στο σύνολο τηλεθέασης το MEGA επικράτησε του ανταγωνισμού σημειώνοντας ποσοστό 21,2%… αλλά και στη ζώνη κοινής μετάδοσης (20.00-22.00) των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, το δελτίο ειδήσεων του MEGA ήταν πρώτο, σημειώνοντας ποσοστό 20,1%, με τον ALPHA να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με ποσοστό 14,7%».

Το ζήσαμε και αυτό… Η πλατφόρμα εθελοντικών δράσεων του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε» σε συνεργασία με τη ViVa.gr «βοηθούν στον επαναπατρισμό των εγκλωβισμένων Ελλήνων στο εξωτερικό». Όσοι βρίσκονται εκτός Ελλάδας και δεν έχουν πρόσβαση σε χρήματα για να επιστρέψουν άμεσα στη χώρα καλούνται να επισκεφτούν το www.oloimaziboroume.gr/epistrefo και να συμπληρώσουν τη φόρμα ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2117700000.

Αθλητικές μεταδόσεις τον Ιούλιο στην ΕΡΤ2 για όσους δεν είναι κολλημένοι με το ποδόσφαιρο… Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κ19 τρέχει ήδη στο Ηράκλειο και βρίσκεται στη φάση των προημιτελικών – η εθνική μας ομάδα αγωνίζεται σήμερα κόντρα στην Τυνησία στις 20:30. Στις 23/7 ξεκινάει στον Βόλο το Πανευρωπαϊκό Τουρνουά Μπάσκετ Κ18, στο οποίο συμμετέχει και η εθνική μας ομάδα – θα προβάλλονται δύο αγώνες καθημερινά. Σημαντική είναι η εκπροσώπηση της χώρας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στο Καζάν (24/7-9/8), με τα πέντε αθλήματα της διοργάνωσης (κολύμβηση, open water, πόλο, συγχρονισμένη κολύμβηση, καταδύσεις) να καλύπτονται με πολύωρες καθημερινές μεταδόσεις. Οι φίλοι του στίβου θα παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου (25-26/7), μέσω του οποίου στελεχώνεται η εθνική ομάδα ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

6 ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις για την ελληνική TV σήμερα - εικόνα 1

Το διεθνές τουρνουά φιλικών αγώνων ποδοσφαίρου International Champions Cup 2015 θα διεξαχθεί σε 15 πόλεις του κόσμου από το Σάββατο 11/7 έως την Τετάρτη 5/8 και θα προβληθεί για δεύτερη χρονιά αποκλειστικά στα κανάλια Novasports (όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την υπηρεσία Nova GO). Σε αυτό το πανηγυρικό ποδοσφαιρικό υπερθέαμα θα λάβουν μέρος οι ομάδες Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα, Φιορεντίνα, Μπενφίκα, Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς, Λος Άντζελες Γκάλαξι, Σαν Χοσέ και Κλαμπ Αμέρικα.

6 ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις για την ελληνική TV σήμερα - εικόνα 2

Το αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ3 ξεκινάει δυναμικά την κάλυψη της επικαιρότητας μέσα από την καθημερινή εκπομπή «Ο κόσμος των σπορ» με παρουσιαστή τον Πάνο Μπλέτσο (Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18:05) καθώς και από τα δελτία ειδήσεων.

6 ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις για την ελληνική TV σήμερα - εικόνα 3

Το Action24 εξασφάλισε και θα προβάλλει όλες τις μέρες της εβδομάδας από σήμερα Τετάρτη 1/7 στις 22:30 ταινίες του παλιού ιταλικού σινεμά. Αρχή σήμερα με το «Γάμος Αλά Ιταλικά» του Βιτόριο Ντε Σίκα και αύριο με τη σπονδυλωτή κομεντί «Casanova ’70». Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, αυτή η καλοκαιρινή κινηματογραφική ζώνη είναι μια πρόγευση του προγράμματος της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.