ΕΡΤ και Nova… γυαλίζουν το παρκέ για το Final Four

Με πλήρες δημοσιογραφικό team στην Ελλάδα και την Ισπανία, ειδικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ η Nova κινείται στο ρυθμό της Ευρωλίγκας, όπως και η ΕΡΤ, που έχει προγραμματίσει pre- και post-game εκπομπές.

ΕΡΤ και Nova… γυαλίζουν το παρκέ για το Final Four

Καθώς ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η πολυνίκης της διοργάνωσης Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενερμπαχτσέ ετοιμάζονται για τους αγώνες του Final Four της Ευρωλίγκας, ΕΡΤ και Nova, που έχουν το δικαίωμα μετάδοσης των αγώνων, έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο pre- και post-game πρόγραμμα για τη λήξη της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης. Τα αθλητικά κανάλια της Nova έχουν προγραμματίσει ντοκιμαντέρ και ειδικές εκπομπές μέχρι τη διεξαγωγή των αγώνων την Παρασκευή και την Κυριακή. Το δημοσιογραφικό team των καναλιών Novasports που θα βρεθεί στη Μαδρίτη αποτελείται από τους Γιώργο Συρίγο, Δημήτρη Καρύδα, Νικήτα Αυγουλή, Χρήστο Καούρη και Γιαννίκο Δούσκα, ενώ η συνδρομητική πλατφόρμα προσφέρει στους φιλάθλους συνδρομητές της πλήρη κάλυψη μέσα από τα τηλεοπτικά αθλητικά κανάλια της, την υπηρεσία Nova GO και τη Web TV και ενότητα στην ιστοσελίδα Novasports.gr.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών Novasports 1 και Novasports 1 HD:

Δευτέρα 11/5
22:15 Red Devotion (Ντοκιμαντέρ για την πρώτη κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ρώμης το 1997)

Τρίτη 12/5
22:00 Red Devotion (Ντοκιμαντέρ για το τρόπαιο του Ολυμπιακού το 2012 στην Κωνσταντινούπολη) Θα προβληθεί από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD και από τη Web TV του Novasports.gr

Τετάρτη 13/5
22:00 Red Devotion (Ντοκιμαντέρ για το τρίτο τρόπαιο του Ολυμπιακού στον τελικό του Λονδίνου το 2013)

Πέμπτη 14/5
13:00 Βραβεύσεις των κορυφαίων της χρονιάς και συνέντευξη Τύπου
22:30 Euroleague Final Four – Μαδρίτη 2015 (Εκπομπή με τον με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου)

Παρασκευή 15/5
17:30 Euroleague Final Four – Μαδρίτη 2015
19:00 Α΄ ημιτελικός: ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός
20:50 Ώρα των πρωταθλητών
22:00 Β΄ ημιτελικός: Ρεάλ Μαδρίτης-Φενέρμπαχτσέ Ούλκερ
23:45 Euroleague Final Four – Μαδρίτη 2015

Σάββατο 16/5
Συνέντευξη Τύπου (δεν έχει επιβεβαιωθεί η ώρα)
20:30 Euroleague Final Four – Μαδρίτη 2015

Κυριακή 17/5
17:00 Euroleague Final Four – Μαδρίτη 2015
18:00 Μικρός τελικός
19:50 Euroleague Final Four – Μαδρίτη 2015
21:00 Τελικός
23:30 Euroleague Final Four – Μαδρίτη 2015

Οι λεπτομέρειες για την κάλυψη από την ΕΡΤ:

Από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ και της ΝΕΡΙΤ HD θα παρακολουθήσουμε τη προσπάθεια του Ολυμπιακού, ο οποίος επιστρέφει στην τελική φάση της διοργάνωσης και θέλει να κατακτήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο. Την Παρασκευή 15 Μαϊου στις 19:00 θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Γιάννη Μπουρούση υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε Ούλκερ του Νίκου Ζήση και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον άλλο ημιτελικό της βραδιάς στις 22:00.

Τους αγώνες περιγράφει ο Βαγγέλης Ιωάννου. Στο σχολιασμό θα είναι ο Νίκος Λινάρδος, ο Κρις Χουγκάζ και ο Ηλίας Παπαθοεδώρου. Στο ρεπορτάζ ο Κώστας Σκουλάς.

Πριν από και μετά τους αγώνες θα μεταδοθούν εκπομπές με αφιερώματα και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Στην παρουσίαση των εκπομπών από το στούντιο, από τις 18:00 έως τη 01:00 θα είναι ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης και η Κατερίνα Αναστασοπούλου. Μαζί τους θα αναλύσουν τα παιχνίδια ο Γιώργος Λημνιάτης και ο Βασίλης Σούλης.

Στην αρχισυνταξία και την επιμέλεια των εκπομπών και των μεταδόσεων θα είναι ο Παναγιώτης Φιλίππου, ο Παναγιώτης Μπότσας και ο Ιωσήφ Νικολάου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/05/2024

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.

Eurovision 2024: Τι κρατάμε από τον φετινό διαγωνισμό

Το 2024 θα καταγραφεί ως η χρονιά που έκανε την Ελλάδα να ασχοληθεί και πάλι με την Eurovision. Από τον παρασκηνιακό ντόρο, μέχρι την Μαρίνα Σάττι και τον μεγάλο τελικό, ανατρέχουμε σε όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή στον φετινό διαγωνισμό.