Περισσότερη «Τόλμη και γοητεία» στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Η αειθαλής σαπουνόπερα που μετράει πάνω από 7000 επεισόδια και... ισάριθμους ερωτικούς συνδυασμούς μεταξύ των πρωταγωνιστών της, προβάλλεται ξανά τις καθημερινές το βράδι.

Περισσότερη «Τόλμη και γοητεία» στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Στο περσινό φεστιβάλ τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο, που αγαπάει τις σαπουνόπερες και μάλιστα έδωσε το ένατο διαδοχικό βραβείο κοινού για καθημερινή σειρά στο «Τόλμη και γοητεία», πέτυχα την Katherine Kelly Lang (την Brooke Logan, ντε!) σαν να μην έχει περάσει από πάνω της ούτε ένα… επεισόδιο από τα 7000 από το 1987 μέχρι σήμερα. Το ίδιο αγέραστη παραμένει η διάθεση των σεναριογράφων της αμερικανικής σαπουνόπερας να δοκιμάσουν όλους τους πιθανούς γκομενικούς συνδυασμούς ανάμεσα στις οικογένεις των Forrester, των Logan και των Spencer με φόντο τον λαμπερό κόσμο της μόδας. Θα θυμάστε ασφαλώς ότι πίσω στα τέλη του ’80, το «Τόλμη και γοητεία» είχε γίνει τηλεοπτική μανία στην ΕΤ1, ενώ από τη Δευτέρα 20/4 η σειρά προβάλλεται από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV τις καθημερινές στις 21:30. Αν αποφασίσετε να το ξαναδείτε, μην ανησυχείτε που έχετε χάσει μερικές χιλιάδες επεισόδια. Σε μισή ώρα θα έχετε καταλάβει ποιος τα έχει με ποιον κι αυτό είναι αρκετό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.