Αυτός είναι ο νέος Jon Stewart

Ο νέος παρουσιαστής του «The Daily Show» θα είναι ο Νοτιοαφρικανός Trevor Noah, ο οποίος θα δώσει μία παγκοσμιοποιημένη οπτική στη σατιρική εκπομπή του Comedy Central.

Αυτός είναι ο νέος Jon Stewart

Είναι περίπλοκη υπόθεση να επιλέξεις τον αντικαταστάτη ενός παρουσιαστή ο οποίος για 16 χρόνια έχει κάνει την εκπομπή του καθημερινό σημείο αναφοράς με ουσιαστική πολιτική θέση και επιρροή στην κοινή γνώμη. Πριν λίγο καιρό, ο Jon Stewart ανακοίνωσε ότι μέσα στη χρονιά θα αποχωρήσει από το «The Daily Show», τη μακροβιότερη εκπομπή του Comedy Central μετά το «South Park». Και χθες ανακοινώθηκε το όνομα του καινούργιου παρουσιαστή: πρόκειται για τον Trevor Noah, έναν Νοτιοαφρικανικό κωμικό (και πολλά άλλα!) ο οποίος έχει μόλις λίγους μήνες που εμφανίζεται σποραδικά στο «The Daily Show» ως διεθνής ανταποκριτής. Γεννημένος στη Νότια Αφρική του απαρτχάιντ, ο Noah χρησιμοποιεί την καταγωγή του ως βασικό υλικό στα stand-up comedy shows του κι αυτός είναι ίσως ένας λόγος για τον οποίο επιλέχθηκε για τη θέση. Δείτε τον να περιγράφει τα παιδικά του χρόνια στη Νότια Αφρική:



Η Michele Ganeless, πρόεδρος του Comedy Central ανέφερε για τη διαδικασία της επιλογής: «Μιλήσαμε με γυναίκες. Μιλήσαμε με άντρες. Στον Trevor βρήκαμε τον καλύτερο άνθρωπο για τη δουλειά… Δεν περιμέναμε να βρούμε τον επόμενο Jon Stewart, γιατί δεν υπάρχει επόμενος Jon Stewart. Ο στόχος μας ήταν να βρούμε κάποιον που να φέρει στην εκπομπή ένα συναρπαστικό, νέο και διαφορετικό στοιχείο.» Λόγω καταγωγής και επαγγελματικής εμπειρίας (ως κωμικός έχει περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο), αυτό που μπορεί να αλλάξει στο «The Daily Show» ο Noah είναι η προοπτική της εκπομπής, εμπλουτίζοντας και επεκτείνοντας τη θεματολογία της με μια παγκοσμιοποιημένη ματιά. Ο Noah ενημερώθηκε γι’ αυτήν τη θεαματική προαγωγή του ενώ βρισκόταν στο Ντουμπάι και δήλωσε: «Τις πρώτες ώρες δεν μπορούσα να το πιστέψω. Χρειαζόμουν ένα δυνατό ποτό, αλλά δυστυχώς βρίσκομαι σε μια χώρα όπου δεν είναι εύκολο να βρεις αλκοόλ.» Δείτε μία από τις ελάχιστες εμφανίσεις του Trevor Noah στο «The Daily Show», όπου ο «νέος» εξηγεί στον «παλιό» (έναν Jon Stewart που παριστάνει τον μέσο Αμερικανό ο οποίος έχει άγνοια για τα διεθνή θέματα) δυο-τρία πραγματάκια για την τρομοκρατική οργάνωση Boko Haram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.