Ο Robert De Niro θυμάται τον πατέρα του

Το «Remembering the Artist: Robert De Niro, Sr.», το πρώτο από τα ντοκιμαντέρ του HBO που θα προβληθούν από τα κανάλια Novacinema, είναι το πορτρέτο ενός βασανισμένου καλλιτέχνη και πατέρα του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού. 

Ο Robert De Niro θυμάται τον πατέρα του

Ο πατέρας του Robert De Niro ήταν ένας πολύ καλός ζωγράφος. Αν και το ταλέντο του ξεχώρισε από νωρίς, στη συνέχεια δεν αναγνωρίστηκε όπως άλλοι σύγχρονοί του ζωγράφοι, ενώ οι ανασφάλειες και η ομοφυλοφιλία του (χώρισε με τη γυναίκα του όταν ο μικρός Robert ήταν δύο ετών) ήταν ζητήματα που τον ταλαιπώρησαν σε όλη του τη ζωή. Πάρα πολλά τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται αυτό το μόλις 40 λεπτών ντοκιμαντέρ του HBO, το πρώτο από τα ντοκιμαντέρ του αμερικανικού συνδρομητικού καναλιού που θα προβληθούν στα κανάλια Novacinema. Στο «Remembering the Artist: Robert De Niro, Sr.» χωράνε, λοιπόν, μία αναδρομική έκθεση ενός παραγνωρισμένου ζωγράφου, το ψυχολογικό του πορτρέτο και οι αναμνήσεις του γιου του, που τυχαίνει να είναι ένας από τους σπουδαιότερους Αμερικανούς ηθοποιούς (εντάξει, θα κάνουμε πως δεν θυμόμαστε τους «Γονείς της Συμφοράς», αλλά τα δύο Όσκαρ του). Ίσως η διάρκεια δεν επιτρέπει να αναπτυχθούν όλα αυτά επαρκώς, υπάρχει όμως σ’ αυτό το ντοκιμαντέρ κάτι ενδιαφέρον τόσο για τους φιλότεχνους όσο και για το κοινό των celebrity εξομολογήσεων.

Το ντοκιμαντέρ «Remembering the Artist: Robert De Niro, Sr.» μεταδίδεται την Παρασκευή 5/12 στις 17:15, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD της NOVA. Θα είναι επίσης διαθέσιμο σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της υπηρεσίας Nova GO. Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.