Λόρα Καρμάικλ: Στα θρανία του Downton Abbey

Η 28χρονη ηθοποιός η οποία υποδύεται τη Λαίδη Ίντιθ Κρόουλι βλέπει την επιτυχημένη σειρά σαν μια δεύτερη δραματική σχολή και τη Μάγκι Σμιθ ως καλλιτεχνικό πρότυπο.

Λόρα Καρμάικλ: Στα θρανία του Downton Abbey

Η 28χρονη ηθοποιός η οποία υποδύεται τη Λαίδη Ίντιθ Κρόουλι βλέπει την επιτυχημένη σειρά σαν μια δεύτερη δραματική σχολή και τη Μάγκι Σμιθ ως καλλιτεχνικό πρότυπο.

Λόρα Καρμάικλ: Στα θρανία του Downton Abbey - εικόνα 1

Η υπεύθυνη για το κάστινγκ του «Dowton Abbey» δυσκολεύτηκε πολύ για να βρει την ηθοποιό που θα υποδυόταν τη μεσαία κόρη της οικογένειας Κρόουλι. Τελικά την ανακάλυψε λίγες εβδομάδες πριν από τα γυρίσματα, παρακολουθώντας τη Λόρα Καρμάικλ στις εξετάσεις της στη δραματική σχολή να παρουσιάζει ένα απόσπασμα από το «Breathing corpses» της Λόρα Γουέιντ. Εντελώς άπειρη, η 28χρονη Βρετανίδα ηθοποιός βρέθηκε να παίζει σε μια σειρά με πρωτοκλασάτο καστ: «Αισθάνομαι σαν να φοιτώ σε μια δεύτερη δραματική σχολή και μαθαίνω διά της αντιγραφής», μας είπε κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα για την προώθηση της προβολής του 5ου κύκλου του «Downton Abbey» στο OTE Cinema1HD.
Στο δημοφιλές costume drama, η Λόρα υποδύεται ένα χαρακτήρα του οποίου την εξέλιξη βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα. Περιγράφοντας την Ίντιθ αναφέρει: «Είναι μία διαφορετική κοπέλα, με όνειρα που εκτείνονται πέρα από έναν καλό γάμο. Ήθελε να την παίρνουν στα σοβαρά, να επανεφεύρει τον εαυτό της και να κάνει τη φωνή της να ακουστεί, γι’ αυτό ασχολήθηκε με το γράψιμο. Αντιμετωπίζει όμως πολλές δυσκολίες επειδή απέκτησε ένα παιδί εκτός γάμου». Στον 5ο κύκλο, η κακή σχέση της με τη Μαίρη επιδεινώνεται, η ίδια αντιμετωπίζει διαρκώς τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί το μυστικό της, ενώ το μόνο που την κρατάει είναι η επαφή που αναπτύσσει με το εξώγαμο παιδί της.

Στη Μάγκι Σμιθ («Έχει πολύ χαβαλέ», μας λέει) η Λόρα βρήκε ένα ιδανικό πρότυπο: «Μπορεί να ακούγομαι άπληστη, αλλά θα ήθελα να καταφέρω να ασχοληθώ και με το σινεμά, και με το θέατρο, και με την τηλεόραση, όπως η Μάγκι, που είναι εξαιρετική σε όλα». Όσο για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος θα εμφανιστεί στο ειδικό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, η Λόρα αρκέστηκε να μας πει: «είναι τόσο γοητευτικός…» – αλλά δεν μας έδειξε τη φωτογραφία που έβγαλε μαζί του!

Ο πέμπτος κύκλος του «Downton Abbey» προβάλλεται στο OTE Cinema1HD του OTE TV κάθε Τετάρτη στις 21:00.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.

Eurovision 2024: Τι κρατάμε από τον φετινό διαγωνισμό

Το 2024 θα καταγραφεί ως η χρονιά που έκανε την Ελλάδα να ασχοληθεί και πάλι με την Eurovision. Από τον παρασκηνιακό ντόρο, μέχρι την Μαρίνα Σάττι και τον μεγάλο τελικό, ανατρέχουμε σε όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή στον φετινό διαγωνισμό.

5+2 iconic μητέρες της μικρής οθόνης

Γιορτή της Μητέρας με επτά γυναικείους χαρακτήρες της τηλεόρασης που έδωσαν τη δική τους αξέχαστη πινελιά στον ρόλο της μητέρας.

Η Ελβετία νικήτρια της Eurovision 2024, 11η θέση για την Ελλάδα και το "ZARI"

Σάρωσε το ΝΕΜΟ με το νικητήριο "The Code", στην 11η θέση η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού.